reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja swoją rozbiorę dopiero w przyszłym tygodniu po obrazie, bo nie wiem czy wam pisałam, ale u mnie w parafii jest Obraz Matki Boskiej Częstochowskiej i chodzi po domach u mnie będzie z wtorku na środę

Dziewczyny, a wiecie jaki mi się ciężki rok szykuje finansowo. Już wiem o 4 weselach i mam jeszcze 2 komunie w tym jedną mojej Natalki:nerd:
no niexle masz..ja mam dwa wesela-chyba...

A co do choinki to jutro swoja rozbieram lub w niedziele.
a ja nie wiem keidy swoja..
kurcze ja nawet nie wiem kiedy koleda bedzie,hhmm

Ja swoją rozbiorę dopiero w przyszłym tygodniu po obrazie, bo nie wiem czy wam pisałam, ale u mnie w parafii jest Obraz Matki Boskiej Częstochowskiej i chodzi po domach u mnie będzie z wtorku na środę
no to fajnie,,no niexle wymyslili,u nas nie ma takiej opcji..

Ja zmykam po mata do peckola...w ta zimnice,ale ubiore sie jak na sybir i nie zmrzne,hehe

elusia ja nie.....moze inne,,ale witamm

Witam Wszystkie Dziewczyny :-)
Od pewnego czasu zagladam na to forum. Bardzo mi sie tu spodobalo;-) wiec postanowilam sie przylaczyc.
Jestem mama 4,5 letniej Jasminki oraz 5,5 miesiecznego Dawidka.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i mam nadzieje ze i moje wpisy ubogaca ten watek:-)
:-)

Od pewnego czasu zagladam na to forum. Bardzo mi sie tu spodobalo;-) wiec postanowilam sie przylaczyc.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie i mam nadzieje ze i moje wpisy ubogaca ten watek:-)
Witaj i klikja z nami :-)
elusia6 z rzeszowa czy nie ale zapraszmy cie do klikania:tak::-)

Witam nowe mamusie:-):-)
Iwonka słodziutkie te foteczki, och jak ja takie lubie:-):-)
Ja wróciłam z dworu brrr zimno, ale mały miał poiki czerwone:-)Ale cieply był jak go rozbierałam.
Iwona oj współczuje.My mamy pewne jedno wesele, na jedno nie pojedziemy( za daleko), no i trzecie może ale to może będzie...Ale mnie to jedno przeraża.Ślub biorą chrześni małego, a chrzesna to siostra Pawła, jedyna na 5 braci i ukochana.Do tego oni są w Irlandii i potem wracaja i juz powiedziwli,że woleliby nie prezenty ale pieniążki bo nie maja jak i gdzie mieć prezentów..Oczywiście ja wiem,że oni nie chca zawrotnej sumy no ale...Jedyna siostra...Trzeba ubrac mnie, Małego, odsiweżyć męża.Bo to ma być weselicho jak się patrzy no a Karollo ważny gość bo chrześniak.Ale to dopiero w pażdzierniku:-):-)

reklama
Do góry