reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja się zaczęłam wspomagać niepokalankiem no i oczywiście letrox na tsh, mój bierze Fertilman i androvit naprzemiennie.
Z badań to badalam lh, fsh, progesteron, prolaktyne, tsh, ft3, ft4, anty-tpo do tej pory.
Jak wyniki? Dobre? Bo nie mam za bardzo jak szukac czy pisalas gdzies..

reklama
Jak wyniki? Dobre? Bo nie mam za bardzo jak szukac czy pisalas gdzies..

Wszystko w normie, prog 7dpo 18, prolaktyna na początku cyklu 17, reszta też ok. Tylko tsh zbijalam z ponad 3, ale dziś z wyniku tsh wyszło 1,5 także dobre od kiedy biorę leki.
Po nowym roku trzeba by było w koncu zrobić badanie nasienia tak myślę, mam nadzieję ze moj da się namówić.

Wszystko w normie, prog 7dpo 18, prolaktyna na początku cyklu 17, reszta też ok. Tylko tsh zbijalam z ponad 3, ale dziś z wyniku tsh wyszło 1,5 także dobre od kiedy biorę leki.
Po nowym roku trzeba by było w koncu zrobić badanie nasienia tak myślę, mam nadzieję ze moj da się namówić.
No to u Ciebie faktycznie wyglada wporzadku. Zbadajcie nasienie jesli sie nie uda do tego czasu a mąż niech zdrowa diete wprowadzi. Naprawde potrafi czynić cuda a moze to poprostu brak zgrania jest. Moj patent w cyklu udanym to lezenie z dupka i girami w górze po wszystkim co by na pewno wlecialo co musi i gdzie musi hahaha

Witam wszystkich :) jestem tu nowa :) staramy się dopiero 3 cykl (4 po odstawieniu antykoncepcji) niestety cykle dlugie (38, 41 dni) i chyba bezowulacyjne.. dzis 18dc, lekarz stwierdzil ze nie zanosi sie na owulacje i jej nie bylo. Przepisal mi duphanston, zaczac od dzis ale nastepne cykle od 16dc- 10 dni. Biore rowniez ovarin od tego cyklu. A co jezeli owulacja jednak mialaby wystapic tylko pozniej? I czy kom7s duphaston pomogl przywrocic owulacje?

Witam wszystkich :) jestem tu nowa :) staramy się dopiero 3 cykl (4 po odstawieniu antykoncepcji) niestety cykle dlugie (38, 41 dni) i chyba bezowulacyjne.. dzis 18dc, lekarz stwierdzil ze nie zanosi sie na owulacje i jej nie bylo. Przepisal mi duphanston, zaczac od dzis ale nastepne cykle od 16dc- 10 dni. Biore rowniez ovarin od tego cyklu. A co jezeli owulacja jednak mialaby wystapic tylko pozniej? I czy kom7s duphaston pomogl przywrocic owulacje?
U mnie Lekarz tez mowil ze nie mam szans na owulacje ze pecherzyk za malutki i nie urosnie do 14dc tylko ze ja owu mam w 17 a nawet i w 23dc. Ogolnie spisal moj cykl na straty. I ta strata dzis ma 7 mcy. Znamy swoje ciala lepiej niz oni. Jesli uwazasz ze moglaby byc owu pozniej to ja bym zaczekala i zbadala progesteron dla pewności. Chociaż 1 cykl.. I jesli rzeczywiście nie ma to siegnelabym po duphaston wg zalecenia.

No to u Ciebie faktycznie wyglada wporzadku. Zbadajcie nasienie jesli sie nie uda do tego czasu a mąż niech zdrowa diete wprowadzi. Naprawde potrafi czynić cuda a moze to poprostu brak zgrania jest. Moj patent w cyklu udanym to lezenie z dupka i girami w górze po wszystkim co by na pewno wlecialo co musi i gdzie musi hahaha

Aa to u mnie też już rytuał od pół roku... Po każdym seksie poducha pod dupe i z pol godziny leżę 😂

Dziewczyny przepraszam za wyrażenie, ale te testy z facelle strumieniowe są naprawdę zjebane. Beta 0,2 dostaje plamienia na okres, a ten co? Przed chwilą pokazał druga kreskę (blada, ale wyraźną). Nosz kuna mać. Te facelle to chyba jednak jedno wielkie *****, skoro pokazują co chcą :/
Uważajcie na nie, naprawdę można się nadziać.

IMG_20191202_201413.jpg

IMG_20191202_201003.jpg

IMG_20191202_202645.jpg

reklama
Dziewczyny przepraszam za wyrażenie, ale te testy z facelle strumieniowe są naprawdę zjebane. Beta 0,2 dostaje plamienia na okres, a ten co? Przed chwilą pokazał druga kreskę (blada, ale wyraźną). Nosz kuna mać. Te facelle to chyba jednak jedno wielkie *****, skoro pokazują co chcą :/
Uważajcie na nie, naprawdę można się nadziać.

Zobacz załącznik 1052341
Zobacz załącznik 1052342
Zobacz załącznik 1052344
Rzeczywiscie. Facelle i pink jeden shit. Ja dlatego kupowałam z apteki DOZ te duo packi tam sa 2 testy jeden plytkowy i strumieniowy. Moje szczesliwe pokazujace ciaze. Bo wcześniej z Facelle w 9dpo zrobilam paskowy niby pokazal ale roznie bywa.

Do góry