Verona26
Fanka BB :)
Jutro do pracy z zapałkami w oczach pójdzieNiech ma ciężka a Wy wspólnie owocna [emoji16]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro do pracy z zapałkami w oczach pójdzieNiech ma ciężka a Wy wspólnie owocna [emoji16]
Moja bardzo dobra kolezanka tez zaszla, od razu..gdzie to ja zawsze mowilam ze bede pierwsza (bo ona nie chciala jeszcze) a ona tak sobie nagle zdecydowala ze jednak sie postaraja i pyk ciazaJeszcze 3 cykle były dla mnie spokojne pochodziłam na luzie ale później męża przyjaciela żona zaszła i wyobraźcie sobie że kontakt się urwał bo ja jej zazdroszczę [emoji2356] gdzie ja wspierałam i wgl...
Ja też cały czas się wypjeralam. Aż w końcu przyszedł taki dzień gdzie sobie uświadomiłam że bardzo już bym chciała... tym bardziej że mąż jest starszy 5 lat. Nie chce żeby dziadek chodził na wywiadówki. Stwierdziłam że to już czas, bo zawsze mówiłam, że chce jedno dziecko. Ale nigdy nic nie wiadomo dlatego zawsze lepiej wcześniej zacząćMoja bardzo dobra kolezanka tez zaszla, od razu..gdzie to ja zawsze mowilam ze bede pierwsza (bo ona nie chciala jeszcze) a ona tak sobie nagle zdecydowala ze jednak sie postaraja i pyk ciaza
HahahahaA zaraz swieta i wszedobylskie pytanie "a kiedy u was?" Zawsze skladam na meza ze to on nie chce![]()
Ja mialam taka wymowke i byla prawdziwa a teraz oboje chcemy ale on i tak bardziej na luzie podchodzi on bardziej na budowie się skupiaA zaraz swieta i wszedobylskie pytanie "a kiedy u was?" Zawsze skladam na meza ze to on nie chce [emoji23]
A jaka masz teraz faze cyklu?Ja mialam taka wymowke i byla prawdziwa a teraz oboje chcemy ale on i tak bardziej na luzie podchodzi on bardziej na budowie się skupia
Właśnie dlatego w tym roku wgl mnie te święta nie cieszą.
Mój 11 dc niby przed owulacja chociaż w tamtym tygodniu miałam objawy owu ale ze PRL podniesione to skreślam cykl...A jaka masz teraz faze cyklu?
Probuj! Ile to dziewczyn pisze ze skreslaja cykl na straty a jednak zaskakują! Nic nie masz do stracenia!Mój 11 dc niby przed owulacja chociaż w tamtym tygodniu miałam objawy owu ale ze PRL podniesione to skreślam cykl...
Moj na luzie podchodzi, jak to mowi co bedzie to bedzie. Choc myslal ze to raz i juz jest ;p a co do zwalania winy na niego to od ze musimy jeszcze sie dorobic itd i wszyscy wierzaJa mialam taka wymowke i byla prawdziwa a teraz oboje chcemy ale on i tak bardziej na luzie podchodzi on bardziej na budowie się skupia
Właśnie dlatego w tym roku wgl mnie te święta nie cieszą.