Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam drogie Panie, potrzebuję interpretacji wyniku beta-hcg mianowicie wynik to 17224,00ml/ul co to oznacza?
Właśnie przed wczoraj robiłam test i wyszedł pozytywnie. Ale chciałam się upewnić i zrobiłam dzisiaj z rana betę. I to ja nie rozumiem. Czyli to już 6-8 tydzień wow, a jeżeli wizytę u ginekologa mam na 16.12 to bez problemu lekarz będzie wstanie potwierdzić ciąże przez usg? Jejku nie mogę w to uwierzyćNie bardzo rozumiem pytanie , taki wynik świadczy o ciąży między 6-8 tygodniem . W takim wypadku lekarz będzie już w wstanie potwierdzić ten fakt po USG
Właśnie przed wczoraj robiłam test i wyszedł pozytywnie. Ale chciałam się upewnić i zrobiłam dzisiaj z rana betę. I to ja nie rozumiem. Czyli to już 6-8 tydzień wow, a jeżeli wizytę u ginekologa mam na 16.12 to bez problemu lekarz będzie wstanie potwierdzić ciąże przez usg? Jejku nie mogę w to uwierzyć [emoji4]
Właśnie przed wczoraj robiłam test i wyszedł pozytywnie. Ale chciałam się upewnić i zrobiłam dzisiaj z rana betę. I to ja nie rozumiem. Czyli to już 6-8 tydzień wow, a jeżeli wizytę u ginekologa mam na 16.12 to bez problemu lekarz będzie wstanie potwierdzić ciąże przez usg? Jejku nie mogę w to uwierzyć [emoji4]
Ostatnio @ mialam 19-24.10., jeszcze chciałam zapytać czy jak pracuje to jeżeli pójdę do lekarza rodzinnego to wpisze mi zwolnienie lekarskie bez usg z samym wynikiem bety? Do wizyty u ginekologa jest jeszcze troszkę czasu a przyznam, że nie czuję się najlepiej. Moja praca to ciągły stres taki rollercoaster. Nie jest ciężka pod względem fizycznym ale wymaga dużego skupienia i braku pomyłek. A ja jestem ciągle zmęczona i rozkojarzona. Zdarza mi się zapominać o ważnych rzeczach.Tak przy takim wyniku powinien być już zarodek z bijącym serduszkiem ,a kiedy miałaś ostatni @?
Może wypisać, choć nie jestem pewna czy ogólny wypisuje zwolnienie z kodem BOstatnio @ mialam 19-24.10., jeszcze chciałam zapytać czy jak pracuje to jeżeli pójdę do lekarza rodzinnego to wpisze mi zwolnienie lekarskie bez usg z samym wynikiem bety? Do wizyty u ginekologa jest jeszcze troszkę czasu a przyznam, że nie czuję się najlepiej. Moja praca to ciągły stres taki rollercoaster. Nie jest ciężka pod względem fizycznym ale wymaga dużego skupienia i braku pomyłek. A ja jestem ciągle zmęczona i rozkojarzona. Zdarza mi się zapominać o ważnych rzeczach.
Ostatnio @ mialam 19-24.10., jeszcze chciałam zapytać czy jak pracuje to jeżeli pójdę do lekarza rodzinnego to wpisze mi zwolnienie lekarskie bez usg z samym wynikiem bety? Do wizyty u ginekologa jest jeszcze troszkę czasu a przyznam, że nie czuję się najlepiej. Moja praca to ciągły stres taki rollercoaster. Nie jest ciężka pod względem fizycznym ale wymaga dużego skupienia i braku pomyłek. A ja jestem ciągle zmęczona i rozkojarzona. Zdarza mi się zapominać o ważnych rzeczach.