Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję bardzo za pomoc kochaneBędąc już w ciąży i posiadając kartę złapała mnie wirusowka. Lekarz rodzinny bez problemu wpisał zwolnienie z kodem ciążowym.
Jeśli nie masz jeszcze karty to może wypisać Ci zwykle płatne w 80% jednak nie na "ciążę" bo sama ciąża nie jest jednostką chorobową.
Oznacza to, że jesteś w ciąży... Nic więcej i nic mniej. Sugeruję wizytę u ginekologa bo przy takich wartościach bHCG powinno już być wszystko widać na USG.Witam drogie Panie, potrzebuję interpretacji wyniku beta-hcg mianowicie wynik to 17224,00ml/ul co to oznacza?
Dziękuję wizytę mam 16.12 dopieroOznacza to, że jesteś w ciąży... Nic więcej i nic mniej. Sugeruję wizytę u ginekologa bo przy takich wartościach bHCG powinno już być wszystko widać na USG.
Ja jak byłam w ciąży i pracowałam jeszcze, to w którymś momencie się mega źle czułam (mega senność w dzień i bezsenność w nocy dla odmiany, mdłości i wymioty), to poszłam normalnie do internisty po zwolnienie na 2-3 dni, nie z powodu ciąży, a z powodu tego jak się czuję. Dostałam bez problemu, zresztą po moim wyglądzie nawet było widać, że nie jestem w pełni sił. Z tym, że nie wiem, czy internista wypisuje z kodem B, ja z góry powiedziałam, że nie chcę zwolnienia z tym kodem, bo w pracy jeszcze nikt o ciąży nie wiedział i nie chciałam, żeby tak szybko się dowiedział.
Cześć dziewczyny. U mnie w 5 tygodniu beta 25482.88. Nie za wysoka? [emoji846]