reklama

mam ciche dni z mezem

asix witaj spowrotem

sabina ehh to jednek sie nie sprawdzilo 3 mezczyzn:-) kibicowalam im zeby dali rade ale widac ze najlepiej jednak u mamusi

larvunia alez sie ten twoj dziec nameczy:-( biedactwo no. Nie wiem co ci poradzic bo pewnie juz wszystkiego probowalas, a bym stawiala na mniej stresu, scislejsza diete i koniecznie odbijanie po jedzeniu, ale pewnie wszystko to juz robisz doskonale
kunda moja mala tez nie lubi swojego lozeczka, spi z nami, mamy 140tke a i tak jest ciasno

wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Dziendoberek 
larvunia jak stosujesz infacol to trzeba podawac przez 5 dni przed kazdym posilkiem, zeby zadzialalo
tak mi polozna powiedziala zeby zobaczyc efekty a nie doraznie.
Ja np, jak podam mojemu to potem jeszcze przez ok 5 min trzymam go tak jak do odbicia a potem dopiero daje cyca i przewaznie przy karmieniu puszcza gazy i robi kupke, czyli mija kolka :-)
sabina moj maly tez placze jakmnie nie widzi
w piatek wieczorek moj mnie wyslal do sklepu i nie bylo mnie przez ok 30-40 min to malego za nic nie dalo sie uspokoic a mama wrocila to odrazu cisza. Najfajniejsze to bylo to ze jak ja wychodzilam do sklepu to tata w tym samym czasie wzial malego na gore zeby przebrac, i maly byl spokojny a jak po przebraniu zeszedl na dol to podobno maly sie rozgladal po pokoju i jak mnie nie widzial zaczala wrzeszczec

Asix to i tak nie jest zle z ta 100, ja slyszalam ze 100 to za sama wizyte trzeba placic a jak chcesz zeby cie zbadal, czy jak ty mialas usg to dodatkowo trzeba jeszcze doplacic
bylego meza kuzynka mieszka w irlandi i ok 2 lata temu poronila :-( ale od czasu zajscia w ciaze do poronienia wydala na gina 1800 euro

larvunia jak stosujesz infacol to trzeba podawac przez 5 dni przed kazdym posilkiem, zeby zadzialalo

Ja np, jak podam mojemu to potem jeszcze przez ok 5 min trzymam go tak jak do odbicia a potem dopiero daje cyca i przewaznie przy karmieniu puszcza gazy i robi kupke, czyli mija kolka :-)
sabina moj maly tez placze jakmnie nie widzi

Asix to i tak nie jest zle z ta 100, ja slyszalam ze 100 to za sama wizyte trzeba placic a jak chcesz zeby cie zbadal, czy jak ty mialas usg to dodatkowo trzeba jeszcze doplacic

bylego meza kuzynka mieszka w irlandi i ok 2 lata temu poronila :-( ale od czasu zajscia w ciaze do poronienia wydala na gina 1800 euro

no witam!!
wlasnie robie obiadzik,maly spi no i mam chwilke zeby cos naklikac!!
dziewczyny wczoraj mialam u malego PRAWDZIWA KOLKE-przysiegam ze do tej pory nie wiedzialam co to znaczy-maly tak plakal ze az mu lezki lecialy,a ja wylam razem z nim-no i nic nie pomagalo-ani herbatka z kopru,ani INFACOL(ktory zreszta w tym pospiechu mi sie wylal)-masakra-maly usnal w tych bolach o 1,30 no i spal do 7,30 z jedna przerwa na papu-no i dzis rano znowu bole brzuszka bo przez cala noc kupy nie zrobil-no i znowu poszla w ruch herbatka no i resztka infacol-u pomoglo bo 2 razy sie skupkal no i teraz spi
KATHE-ja tez mam ciche dni z moim M i tez juz mam wszystko w dup**-klocimy sie juz o byle co-normalnie pierdoly-ja z tego wszystkiego mam dola no inie bede juz reki pierwsza wyciagac mam gdzies
Sabina-ty spryciulo
-tez sie wezme za szukanie na naszej klasie
wszystkiego najlepszego dla kacperka w dniu imienin:-)
larvunia-wspolczuje ci z tymi kolkami-ja mialam narazie raz takie doswiadczenie a ty bidulko sie z malym caly czas meczycie:-(
wlasnie robie obiadzik,maly spi no i mam chwilke zeby cos naklikac!!
dziewczyny wczoraj mialam u malego PRAWDZIWA KOLKE-przysiegam ze do tej pory nie wiedzialam co to znaczy-maly tak plakal ze az mu lezki lecialy,a ja wylam razem z nim-no i nic nie pomagalo-ani herbatka z kopru,ani INFACOL(ktory zreszta w tym pospiechu mi sie wylal)-masakra-maly usnal w tych bolach o 1,30 no i spal do 7,30 z jedna przerwa na papu-no i dzis rano znowu bole brzuszka bo przez cala noc kupy nie zrobil-no i znowu poszla w ruch herbatka no i resztka infacol-u pomoglo bo 2 razy sie skupkal no i teraz spi

KATHE-ja tez mam ciche dni z moim M i tez juz mam wszystko w dup**-klocimy sie juz o byle co-normalnie pierdoly-ja z tego wszystkiego mam dola no inie bede juz reki pierwsza wyciagac mam gdzies
Sabina-ty spryciulo

wszystkiego najlepszego dla kacperka w dniu imienin:-)
larvunia-wspolczuje ci z tymi kolkami-ja mialam narazie raz takie doswiadczenie a ty bidulko sie z malym caly czas meczycie:-(
kacperku sabinki duzo zdrowka i usmiechu na twarzyczce zyczymy z marcelkiem :-)
kathhe stosowalam wszystko ... nawet scisla dieta... w tym nawet kawe wykluczylam i nic nei pomaga
Ale fakt, ze czestotliwosc kolek sie zmniejszyla. Miewa je rzadziej i krocej
Co do naszych mezczyzn to nic mi nie mow... moj tez ciagle zmeczony,,,:-(
kathhe stosowalam wszystko ... nawet scisla dieta... w tym nawet kawe wykluczylam i nic nei pomaga

Dziendoberek
larvunia jak stosujesz infacol to trzeba podawac przez 5 dni przed kazdym posilkiem, zeby zadzialalotak mi polozna powiedziala zeby zobaczyc efekty a nie doraznie.
Asix to i tak nie jest zle z ta 100, ja slyszalam ze 100 to za sama wizyte trzeba placic a jak chcesz zeby cie zbadal, czy jak ty mialas usg to dodatkowo trzeba jeszcze doplacic![]()
bylego meza kuzynka mieszka w irlandi i ok 2 lata temu poronila :-( ale od czasu zajscia w ciaze do poronienia wydala na gina 1800 euro![]()
z tym infacolem to nie wiedzialam ze trzeba podac a potem uniesc malego jak do odbicia-moj macius tak sie drze jak go dostanie,ze odrazu mu cyca wpycham do buzi

jezeli chodzi o gina to wizyta 60 funtow a USG wew.40 F tylko ze on powiedzial,ze wszytko o.k a teraz czuje z prawej strony rany taki pulsujacy bol ktory przechodzi po jakims czasie-nie wiem czy to normalne:-(
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
moj maly spi od wczoraj jak zabity, chyba przez to przeziebienie
w koncu mam czas dla siebie, ale jakos mnie to nie cieszy jak widze ze moj babelek cierpi 
ide pododwac was do listy znajomych, mam nadzieje ze przyjmiecie zaproszenie
jak cos to jestem Gosia P. :-)

ide pododwac was do listy znajomych, mam nadzieje ze przyjmiecie zaproszenie

jak cos to jestem Gosia P. :-)
reklama
Podziel się: