reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
witam!

Adas stwierdził ze lepiej sie spi z mama w duzym łozku i tam ładnie sypia a w łozeczku to mu sie nie chce...jak my sie pomiescimy w duzym łozku to ja nie wiem:confused:

:tak:czeeeesc:-)
mam ciche dni z mezem:sorry2: ale juz mi to wisi. Nie bede go prosic zeby mala sie zajal. Jego argumenty ze on nie ma czasu zeby odpoczac albo cos innego zrobic poza obowiazkami w domu itd itp mnie juz wqrzaja. Nie wiem co sie stalo:sorry2:na poczatku baaardzo mi pomagal, nawet robil wiecej niz ja!rozumiem ze pracuje ale jak wraca do domu to siada przed kompem albo przed tv albo spi:sorry2:albo jedzie do mamusi jej naprawic komputer zamiast wykapac ze mna Marysie:wściekła/y:juz 4ty dzien nie mozemy jej wykapac bo on wiecznie gdzies jezdzi cos komus pomoc-mamie komp, koledze przeprowadzke itd jak wraca to jest ok23 wiec bez przesady, o tej godzinie nie bede kapac dziecka:wściekła/y: jestem wqr....a!!! ale nie wazne:-) no to co tam u was?:-) zaraz bede was szukac na naszej klasie:tak:

asix witaj spowrotem:tak: fajnie ze juz jestes:-)

sabina ehh to jednek sie nie sprawdzilo 3 mezczyzn:-) kibicowalam im zeby dali rade ale widac ze najlepiej jednak u mamusi:tak:

larvunia alez sie ten twoj dziec nameczy:-( biedactwo no. Nie wiem co ci poradzic bo pewnie juz wszystkiego probowalas, a bym stawiala na mniej stresu, scislejsza diete i koniecznie odbijanie po jedzeniu, ale pewnie wszystko to juz robisz doskonale

kunda moja mala tez nie lubi swojego lozeczka, spi z nami, mamy 140tke a i tak jest ciasno:-pnie wiem co bedzie jak urosnie, chyba tatus bedzie musial sie przeniesc do innego lozka;-)

Dziendoberek :-D

larvunia jak stosujesz infacol to trzeba podawac przez 5 dni przed kazdym posilkiem, zeby zadzialalo :tak: tak mi polozna powiedziala zeby zobaczyc efekty a nie doraznie.
Ja np, jak podam mojemu to potem jeszcze przez ok 5 min trzymam go tak jak do odbicia a potem dopiero daje cyca i przewaznie przy karmieniu puszcza gazy i robi kupke, czyli mija kolka :-)

sabina moj maly tez placze jakmnie nie widzi :sorry2:w piatek wieczorek moj mnie wyslal do sklepu i nie bylo mnie przez ok 30-40 min to malego za nic nie dalo sie uspokoic a mama wrocila to odrazu cisza. Najfajniejsze to bylo to ze jak ja wychodzilam do sklepu to tata w tym samym czasie wzial malego na gore zeby przebrac, i maly byl spokojny a jak po przebraniu zeszedl na dol to podobno maly sie rozgladal po pokoju i jak mnie nie widzial zaczala wrzeszczec :sorry2: :-D

Asix to i tak nie jest zle z ta 100, ja slyszalam ze 100 to za sama wizyte trzeba placic a jak chcesz zeby cie zbadal, czy jak ty mialas usg to dodatkowo trzeba jeszcze doplacic :baffled:

bylego meza kuzynka mieszka w irlandi i ok 2 lata temu poronila :-( ale od czasu zajscia w ciaze do poronienia wydala na gina 1800 euro :szok:

no witam!!
wlasnie robie obiadzik,maly spi no i mam chwilke zeby cos naklikac!!
dziewczyny wczoraj mialam u malego PRAWDZIWA KOLKE-przysiegam ze do tej pory nie wiedzialam co to znaczy-maly tak plakal ze az mu lezki lecialy,a ja wylam razem z nim-no i nic nie pomagalo-ani herbatka z kopru,ani INFACOL(ktory zreszta w tym pospiechu mi sie wylal)-masakra-maly usnal w tych bolach o 1,30 no i spal do 7,30 z jedna przerwa na papu-no i dzis rano znowu bole brzuszka bo przez cala noc kupy nie zrobil-no i znowu poszla w ruch herbatka no i resztka infacol-u pomoglo bo 2 razy sie skupkal no i teraz spi :tak:

KATHE-ja tez mam ciche dni z moim M i tez juz mam wszystko w dup**-klocimy sie juz o byle co-normalnie pierdoly-ja z tego wszystkiego mam dola no inie bede juz reki pierwsza wyciagac mam gdzies

Sabina-ty spryciulo :-D-tez sie wezme za szukanie na naszej klasie
wszystkiego najlepszego dla kacperka w dniu imienin:-)

larvunia-wspolczuje ci z tymi kolkami-ja mialam narazie raz takie doswiadczenie a ty bidulko sie z malym caly czas meczycie:-(

kacperku sabinki duzo zdrowka i usmiechu na twarzyczce zyczymy z marcelkiem :-)

kathhe stosowalam wszystko ... nawet scisla dieta... w tym nawet kawe wykluczylam i nic nei pomaga:no: Ale fakt, ze czestotliwosc kolek sie zmniejszyla. Miewa je rzadziej i krocej :sorry2:Co do naszych mezczyzn to nic mi nie mow... moj tez ciagle zmeczony,,,:-(

Dziendoberek :-D

larvunia jak stosujesz infacol to trzeba podawac przez 5 dni przed kazdym posilkiem, zeby zadzialalo :tak: tak mi polozna powiedziala zeby zobaczyc efekty a nie doraznie.
Ja np, jak podam mojemu to potem jeszcze przez ok 5 min trzymam go tak jak do odbicia a potem dopiero daje cyca i przewaznie przy karmieniu puszcza gazy i robi kupke, czyli mija kolka :-)

Asix to i tak nie jest zle z ta 100, ja slyszalam ze 100 to za sama wizyte trzeba placic a jak chcesz zeby cie zbadal, czy jak ty mialas usg to dodatkowo trzeba jeszcze doplacic :baffled:

bylego meza kuzynka mieszka w irlandi i ok 2 lata temu poronila :-( ale od czasu zajscia w ciaze do poronienia wydala na gina 1800 euro :szok:

z tym infacolem to nie wiedzialam ze trzeba podac a potem uniesc malego jak do odbicia-moj macius tak sie drze jak go dostanie,ze odrazu mu cyca wpycham do buzi:baffled:

jezeli chodzi o gina to wizyta 60 funtow a USG wew.40 F tylko ze on powiedzial,ze wszytko o.k a teraz czuje z prawej strony rany taki pulsujacy bol ktory przechodzi po jakims czasie-nie wiem czy to normalne:-(

moj maly spi od wczoraj jak zabity, chyba przez to przeziebienie :sorry2: w koncu mam czas dla siebie, ale jakos mnie to nie cieszy jak widze ze moj babelek cierpi :baffled:

ide pododwac was do listy znajomych, mam nadzieje ze przyjmiecie zaproszenie :tak:
jak cos to jestem Gosia P. :-)

reklama
wisienka dzieki kochana za info odnosnie stosowania... ja podaje mu tylko wieczorkami jak wiem kiedy ma je najczesciej boje sie non stop przed kazdym cycoleniem :sorry2: no ale sprobuje jak pisalas :tak: dzieki

Do góry