wisienkaa1
Listopadowa mama '07
a mnie znalazla sabinka i przez nia znalazlam ciebie, women, pati i misie
a reszta dziewczyn??macie konto na naszej klasie??
ja mam
:-)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a mnie znalazla sabinka i przez nia znalazlam ciebie, women, pati i misie
a reszta dziewczyn??macie konto na naszej klasie??
:-)lilka to czekam na relacje z farbowania:-) ja moze dzis zrobie sobie odprezajaca kapiel z maseczka-ale to jak mojemu mezowi bedzie sie chcialo:-) musialby zostac z mala a ostatnio jest tak-JA:"kochanie przebiez mala". M:"musze zjesc sniadanie i sie wykapac". JA: "Kochanie odbeknij mala bo jestem zmeczona" M:" ale ja jestem w polsnie"MAM JUZ TEGO DOSYC!!!!chyba zapomnial ze jest ojcem
![]()
kathhe nie jestes samamoj codziennie pracuje od jakiegos czasu od 9.00 do 22.00 i ciagle go nie ma a jak jest to zmeczony......
kathhe znalazlam :-)
lilka powodzenia w farbowaniu![]()

jak sie obrazilam wtedy na niego to od tego czasu duzo mi z malym pomaga, choc tez ciezko pracuje, zaczyna o 7:30 a wraca roznie - 6,7,8,9, czasem 10 :-(

Jak sie ich prosi zeby pomogli przy dziecku to nagle jest tyyle rzeczy do zrobienia
Też to znam. Chociaż dzisiaj nie mogę narzekać bo rano mój R. kazał mi jechać sobie do sklepu kupić coś ładnego (spóźniony prezent na gwiazdkę
) a on został z Blanusią. 

U mnie jest identyczny scenariuszmój mały śpi już z zegarkiem w ręce
Tzn kąpiemy sie o już o 20 (na poczatku o 19) potem jedzonko i śpi do 3 w nocy a potem tak do 7-8 i tak już od ładnych kilka dni więc się z moim wysypiamy :-):-):-)
:-)