Lilka
Fanka BB :)
witam sobotnio
u nas hmmm...zamiec sniezna
jestem ciekawa jak Karol wjedzie na nasza gore...juz go smsowo ostrzeglam...kurcze az sie denerwuje:-(
Jagoda,wiesz tu nie chodzilo mi zupelnie o to ze mala bedzie plakac na mszy,tylko ze to byly jej urodzinki i zalezalo nam by ceremonia chrztu odbyla sie wczesniej
przez sluby mielismy i tak pozno bo o 16.30 a chcielismy o 14.00-15.00
pozatym ja mieszkam w malej miejscowosci i nie chcialam na tej glownej mszy zeby nas obcy ludzie ogladali
tylko wlasnie prywatną,rodzinną uroczystosc 
dziewczyny jak wasze dzieci sie budza w nocy?
maja juz stale pory na amciu?
ja dzisiaj obserwowalam Hanie i czesto sie budzila bo o 21.00 poszla spac,o 00.30 na jedzenie sie obudzila,potem o 5.00 i 8.00
w sumie niby nie czesto?
u nas hmmm...zamiec sniezna

jestem ciekawa jak Karol wjedzie na nasza gore...juz go smsowo ostrzeglam...kurcze az sie denerwuje:-(
Jagoda,wiesz tu nie chodzilo mi zupelnie o to ze mala bedzie plakac na mszy,tylko ze to byly jej urodzinki i zalezalo nam by ceremonia chrztu odbyla sie wczesniej

przez sluby mielismy i tak pozno bo o 16.30 a chcielismy o 14.00-15.00
pozatym ja mieszkam w malej miejscowosci i nie chcialam na tej glownej mszy zeby nas obcy ludzie ogladali
tylko wlasnie prywatną,rodzinną uroczystosc 
dziewczyny jak wasze dzieci sie budza w nocy?
maja juz stale pory na amciu?

ja dzisiaj obserwowalam Hanie i czesto sie budzila bo o 21.00 poszla spac,o 00.30 na jedzenie sie obudzila,potem o 5.00 i 8.00
w sumie niby nie czesto?

:-)
jestem taka szczesliwaaaaaaaaaaa!!!!!
:-) ja tez probowalam sobie zalatwic i powiedzieli ze nie ma czegos takiego, ze jest tylko na rok
no i pozatym wypada ja skonczyc poki jeszcze cos pamietam :-) a ja studiuje Marketing i Public Relations
teraz mala obudzila sie na mleczko to chwile zasiadam
:-)