• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam sobotnio

u nas hmmm...zamiec sniezna :sorry2:
jestem ciekawa jak Karol wjedzie na nasza gore...juz go smsowo ostrzeglam...kurcze az sie denerwuje:-(

Jagoda,wiesz tu nie chodzilo mi zupelnie o to ze mala bedzie plakac na mszy,tylko ze to byly jej urodzinki i zalezalo nam by ceremonia chrztu odbyla sie wczesniej:happy2:
przez sluby mielismy i tak pozno bo o 16.30 a chcielismy o 14.00-15.00
pozatym ja mieszkam w malej miejscowosci i nie chcialam na tej glownej mszy zeby nas obcy ludzie ogladali :sorry2: tylko wlasnie prywatną,rodzinną uroczystosc :happy2:

dziewczyny jak wasze dzieci sie budza w nocy?
maja juz stale pory na amciu? :happy2:
ja dzisiaj obserwowalam Hanie i czesto sie budzila bo o 21.00 poszla spac,o 00.30 na jedzenie sie obudzila,potem o 5.00 i 8.00
w sumie niby nie czesto? :confused:

reklama
Witam

My wszyscy jestesmy lekko przeziebieni :-( maly mi lekko pokasluje i czasem tylko slysze ze ciezko mu sie oddycha, jak myslicie wytrzyma do wtorku bo mam umowiona wizyte czy lepiej jechac z nim na ostry dyzur? :confused:

A tak w ogole to musze sie pochwalic bo moj kochany synus od wczoraj sie do mnie usmiecha, nawet sie zaczyna smiac po swojemu, i juz mysle ze to ten wlasciwy usmiech :tak: :-) :-D jestem taka szczesliwaaaaaaaaaaa!!!!!:-D :-D :-D

Jagoda jakim cudem Ci sie udalo dostac druga dziekanke?:szok: :-) ja tez probowalam sobie zalatwic i powiedzieli ze nie ma czegos takiego, ze jest tylko na rok :sorry2:
ja tez juz w tym roku musze skonczyc ta szkole bo moja mama sie denerwuje, caly czas mi marudzi jak z nia gadam :dry: no i pozatym wypada ja skonczyc poki jeszcze cos pamietam :-) a ja studiuje Marketing i Public Relations

moj maluch poszedl spac o 2 i az do 12 spalismy, o 9.30 bylo przewijanie i karmienie :-)

Milego weekendu zycze mamuski !!!

witajcie kochane:-)
mi noc uplynela spokojnie:tak:
hej

poszlismy spac o 21,i kompa nie wylaczylismy :-p teraz mala obudzila sie na mleczko to chwile zasiadam

Wisienko chyba ty pytalas o pieluchowanie:confused:
to sprawa w duzej mierze dziedziczna :tak: jesli w rodzinie nie bylo przypadku problemow z biodrami zazwyczaj dzieci ich nie maja
ja nie pieluchowalam Mileny,bo polozna mi powiedziala ze pampers sam w sobie rozchyla nozki i nie ma takiej potrzeby
w polsce chyba bardziej sie pilu****e te dzieci tak profilaktycznie :sorry2:
tu w Norwegii wogole nikt o tym nie mowi
dopiero jak jest problem dziecko dostaje takie cos na szelkach :sorry2:

Anulka u mnie 2tyg.przed chrzcinami zalatwialismy wszystko w kosciele
u nas chrzcza w sobote o 18 na glownej mszy z innymi dziecmi

mi to nie odpowiadalo :no:
po pierwsze msza ponad godzine trwa to przesada z takim maluchem tyle trolic,po drugie godzina mi nie odpowiadala i poprosilam ksiedza o prywatną uroczystosc ochrzczenia
i to bylo super!!
mielismy w kosciele o 16.30 chrzciny,ktore trwaly 15minut,bo byl to tylko obrzed chrztu :happy2:
przyjecie mielismy w restauracji i zaczelismy o godz.15.00 tortem,ciastem i kawą
kosciol bliziutko to na piechte przedreptalismy sobie do niego i z kosciola spowrotem do resto na obiad,przekaski i potem znowu kawe

u nas bylo tak ''chucznie'' bo byla to sobota w którą Milenka miala roczek :-) i byla chrzczona
ale zazwyczaj nawet jak sa chrzciny to u mnie w rodzinie w ten sposob sie wyprawia;-)

ok mykam spowrotem spac bo moje oslabienie nadal sie u mnie utrzymuje

dobranoc :happy2:

lilka , pewnie ksiadz sobie zazyczyl cosik wiecej za prywatna uroczystosc??nawet nie wiedzialam ze tak mozna. Co do spania to moja mala dluuuzo spi w nocy, potrafi spac od 23 do 8bez przerwy na karmienie:shocked2::-)

women oj tak, dziecko rozleniwia, tez tak mam:-)ciagle bym spala:tak:

dzis sie obijam, powinnam sie pouczyc bo egzaminy niedlugo ale nie mam sily:dry:dziecie spi wiec tez chyba sie poloze kolo niej:-)

czesc Kathhe:-)

no ksiadz dostal az 50zł :-p

podziwiam cie ze wrocilas na studia :tak:
powodzenia ;-)

co do spania to zazdroszcze
mojej Hani tak dwa razy sie tylko zdazylo spac :happy2:

a ja cie szukalam na naszej-klasie i nie moglam cie znalezc :-)
fajnie ze mnie ty odnalazlas :-)
ty jestes z Olsztyna a ja z Wolsztyna :-D
i wiele razy tutaj w N.ktos sie nas pyta skad jestesmy i mowimy ze z Wolsztyna w WLKP a ludzie zdziwieni od kiedy Olsztyn jest w WLKP?? :-D:-D:-D hahaa

no nic ide sprzatac bo jak narazie to sie obijam z dziewczynami :cool2:
a tak mi sie nie chce :sorry2:

czesc
a ja czekam na kolezanke ktora ma przyjechac ze swoja mala coreczka :tak:. Domek caly juz wysprzatalam, syneczek spokojniutki i wesolutki dopiero co zasnol mi przy cycu :-D ...jejku jak on duzo sie usmiecha :-) Obiadu dzis nie robie bo mi sie juz niechce... zjem bułe z jakas szynka (oby kolek niebylo). W sumie to nawet nei mam czasu dzis na obiadek... no gdzie ta kolezanka.... :sorry2:
lilka troszke poleniuchowac tez trzeba w zyciu ;-)
kathhe Ty kochana tez widze leniwie sobote spedzasz :-)
z reszta Ty women tez :-D:-D:-D
co sie dzis dzieje dziewczyny ze takie wszystkie rozleniwione :-D:-D:-D ale co tam... ja dzis tez obiadu nierobie z lenistwa... ale i tak duzo porobilam bo posprzatalam CALE mieszkanko juz :tak: i nawet synus nie spal pomagal duchowo :cool2: hehehe
milego popoludnia!!

reklama
od tego roku wszedl przepis o tzw "urlopie okolicznosciowym" jaki mozna dostac na uczelni

u was to byloby z powodu urodzenia dziecka i nie moga odmowic:tak::tak::tak:

co do pieluchowania to dla mnie jakis zabobon normalnie ze niby profilaktycznie...
jesli sa takie potrzeby i ortopeda zaleci to ok ale po kiego diabla meczyc dziecko ot tak???:confused:
moj maly nigdy nie mial zalecen ani nie byl pieluchowany i tyle
mala tez ma biodra ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry