• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Lilka fajny pomysł z tym prywatnym chrztem, ciekawe czy u nas by coś takiego przeszło, ale pewnie niestety nie.

Wisienko dokładnie tak jak mówi Sugar, to urlop okolicznościowy. Mamy świetnego dziekana i nie robi problemów. Zreszta musiałabym 4 razy w tyg dojezdzac 50 km, a w przyszłym roku bedzie juz łatwiej mi jechac z Blanką, bedzie wieksza.

reklama
Jagoda wiesz co zapytaj w parafi?:-)
ja tez nie wiedzialam ze takie cos ''istnieje'' dopoki moja kolezanka tak nie zrobila :-)

jejku ale mam lenia nic mi sie nie chce :sorry2:
a u nas sniezyca od rana,normlanie czegos takiego jeszcze w zyciu nie widzialam i boje sie o Karlosa jak wjedzie :sorry2: dzwonilam do niego ale on optymista :sorry2:

zobaczcie jakie radio znalazlam z piosenkami dla dzieci
niektore z nas maja juz starszaki to podaje link
fajne piosenki bo i z czasow naszego dziecinstwa,ja juz slyszalam Fasolki i Kulfon co z ciebie wyrosnie :-D:-D:-D

BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna

mamxcie witam popołudniowo:-) byłam dziś jak już pisałam na zakupach:-) w końcu sobie spodenki kupiłam:-) kurde ale ciężko :-) ale jeansy są:)
dziś o 19 ide z koleżankami na jakieś "piwko" hehe a do meżusia przychodza mężowie tych koleżanek i zostaja we 3 z Kacperkiem:-D:-D:tak:czuję że będzie masakra
co do bioderek to ja idę w czwartek ... widze że prawie wszystkie byłyści ena USG więc postanowiłam zapisac się też , chociaż moja pediatra nie dała skierowania bo powiedziała że nie trzeba no ale nastraszyłyście mnie:-)
Larvunia jak po spotkanku i plotkowanku:-)

co do chrzcin to u mnie tak jak u Lilki nie ma problemu z "prywatnymi" uroczystościami...i myśle że jak sie tylko księdza poprosi to napewno sie zgodzi:-)

Jagoda super mieć takiego dziekana:-) a co za grafikę studiujesz??? komputerową?????

Wisienka Kathe i inne studiujące mamcie:-) dacie radę:-)

uciekam sie malować :tak::tak: w końcu trzeba jakos wyglądać:-)

sabina a nie przyjechala :dry: samochod jej sie zjeb.. :sorry2:Obiecala jutro do mnie sie jakos dostac :tak:;-) Ty lepiej poopowiadaj jak wrocisz jak faceci dali sibie rade w domu :-D
lilka moze cos na kola zalozcie co... albo piaskiem posypcie no nie wiem... wspolczuje jeszcze raz.

od tego roku wszedl przepis o tzw "urlopie okolicznosciowym" jaki mozna dostac na uczelni

u was to byloby z powodu urodzenia dziecka i nie moga odmowic:tak::tak::tak:

co do pieluchowania to dla mnie jakis zabobon normalnie ze niby profilaktycznie...
jesli sa takie potrzeby i ortopeda zaleci to ok ale po kiego diabla meczyc dziecko ot tak???:confused:
moj maly nigdy nie mial zalecen ani nie byl pieluchowany i tyle
mala tez ma biodra ok

Dokładnie tez tak uważam. Zrobiłam kilka tygodni temu badanie Indze i wszystko jest ok. Lekarz pytał czy jest pieluchowana, a jak usłyszał, że nie to wywalił na nas oczy ze zdzwienia... Nastęne badanie za rok, ale na ewno nie u tego konowała u którego byłam teraz.

moj Karol walczy z odsniezaniem wjazdu bo...nie mzoe wjechac autem tak grubo sniegu :-D:-D:-D:-D

Bira to faktycznie na konowala trafilas :baffled:
co oni z tym pieluchowaniem:confused:

a ja mam dziewczyny juz wykapane,takze teraz mily wieczorek sie zapowiada :-)
mam w planach wlosy pofarbowac,ale bez pomocy Karola sobie nie poradze wiec jestem zalezna czy mu sie chce czy nie :sorry2:

od tego roku wszedl przepis o tzw "urlopie okolicznosciowym" jaki mozna dostac na uczelni

u was to byloby z powodu urodzenia dziecka i nie moga odmowic:tak::tak::tak:

co do pieluchowania to dla mnie jakis zabobon normalnie ze niby profilaktycznie...
jesli sa takie potrzeby i ortopeda zaleci to ok ale po kiego diabla meczyc dziecko ot tak???:confused:
moj maly nigdy nie mial zalecen ani nie byl pieluchowany i tyle
mala tez ma biodra ok
dokladnie ja bylam na takim urlopie, dostalam urlop okolicznosciowy na 2miesiace ale pewnie dostalabym na wiecej gdybym poprosila:tak:i normalnie moge przystapic do egzaminow. To naprawde dobre rozwiazanie, kiedys byla tylko dziekanka i rok w plecy , teraz mamy wybor:-)

sabina 3 mezczyzn i dziecko:-)
larvunia szukaj szukaj:-)zaraz sprawdze czy znalazlas:tak:

co do bioderek to nam zalecili szerokie pieluchowanie, niby nic wielkiego sie nie dzieje ale mamy isc na kontrole 18tego

lilka to czekam na relacje z farbowania:-) ja moze dzis zrobie sobie odprezajaca kapiel z maseczka-ale to jak mojemu mezowi bedzie sie chcialo:-) musialby zostac z mala a ostatnio jest tak-JA:"kochanie przebiez mala". M:"musze zjesc sniadanie i sie wykapac". JA: "Kochanie odbeknij mala bo jestem zmeczona" M:" ale ja jestem w polsnie":sorry2: MAM JUZ TEGO DOSYC!!!!chyba zapomnial ze jest ojcem:dry:

reklama
kathhe nie jestes sama :sorry2:moj codziennie pracuje od jakiegos czasu od 9.00 do 22.00 i ciagle go nie ma a jak jest to zmeczony......
kathhe znalazlam :-)

lilka powodzenia w farbowaniu :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry