E
ELBRA
Gość
P....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

jak masz w mieszkaniu 20-22 to wystarczy samo body i skarpetki :-)
temperature sprawdzasz na karku dziecka, bo nozki i raczki sa zawsze zimniejsze od reszty ciala :-) 

u mnie tez spokoj tylko mala cos brzuszek boli:-(nie moze zrobic kupki i strasznie sie prezy:-(Dzień doberek!
Mój Blanulec pobił dziś swój rekrd-spała 9 godz bez przerwy, kurcze martwie sie czy to nie za długo bez jedzenia jak na takie małe dziecko. Ale w sumie w dzień śpi tylko 4,5 razy po 15-20min.
Co do chrzcin to my dopiero bedziemy miec 20 stycznia. U nas trzeba isc na jakąś nauke przed.
Sabinko dzień dobry!:-)
Sugar w Szczyrku mieszkam dopiero od 1,5 roku, kupiliśmy tu domek, prowadzimy grotę solną, ale co do noclegów to zawsze mogę znaleźć coś w okazyjnej cenieJak będziesz to zapraszam!
Kathe podziwiam ze kontynuujesz studiaJa teraz jestem na drugiej dziekance
Mamuśki z kolkami jak minęła nocka?
i raczej nie mam wyrzutow sumienia ze jej nie dobudzam
jakby byla glodna dalaby mi znac;-)
teraz mala obudzila sie na mleczko to chwile zasiadam
jesli w rodzinie nie bylo przypadku problemow z biodrami zazwyczaj dzieci ich nie maja

A Tobie życzę powodzenia i bedę trzymać kciuki!
Moja Blanka jest co niedzielę i słodko śpi, organy ją usypiają