• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Elbra świetnie to sobie ułożyliscie. U mnie w dzień nie jest tak różowo:no:. Jeżeli chce żeby Blanka spała w łóżeczku lub w bujaczku to musi być idealna cisza, a i tak budzi się po 15,20 min., każdy maleńki dźwięk od razu ja wybija ze snu. Nie dotyczy to spania na rękach, wtedy mogę chodzić, głośno mówić i śpi pięknie, ale moje ręce już nie wytrzymują 6-cio kilogramowej kluseczki. Nie toleruje fotelika samochodowego-płacze strasznie, uspakaja się dopiero na rekach,więc nigdzie sama z nią nie mogę sie wybrać autkiem. W wózku jest w miarę spokojna, chociaż nie zawsze.

Dobrej nocki mamuśki wam i waszym maluszkom!

reklama
elbra kurcze to ty masz super z dzieciaczkiem, plus to ze jestes butlkowa mama to nie masz problemu z nauka, z moim to by bylo niemozliwe :no:

larvunia wspolczuje, ja bym sie chyba zdolowala, ale jak lila pisze lepiej zeby zostal u rodzicow niz ma jechac jak slizgawka :dry:

ale ta stronka nasza klasa wolno dzis chodzi :cool2:
ja zaraz spadam ogladac film :-)

Witam kochane po dluzszej nieobecnosci!!

2 godziny mi zajelo czytanie co u was-normalnie masakra!!
na szczescie goscie juz pojechali no i bede miala teraz czestszy dostep do kompa:-D
tak strasznie sie za wami stesknilam :tak:

Asix daj znac potem ile zaplacilas, bo jeszcze tu prywatnie nigdy nie bylam, ale slyszalam ze strasznie drogo

bylam u gina dzisiaj no i masakra zaplacilam jak za zboze-100-no ale bylo warto bo wypytalam sie o wszystko i o rane i antykoncepce no i zrobil usg tylko zal mnie bieze ze w polsce dala bym z 50zl:wściekła/y:

Dzien dobry:-)

Dziewczyny jak u was z waga, brzuchem i forma? Bo ja od tygodnia cwicze 2x dziennie po 15minut - zestaw na miesnie brzucha. Waga juz wrocila, nawet mam 2 kg mniej niz przed ciaza. Ale brzucholek jest... Wczesniej byl w miare plaski i jedrny. Nie bylam nigdy jakas chudzinka, ale cwiczylam i dbalam by cialko bylo jedrne. A teraz brzuch po prostu wystaje i jak go dotykam to jest miekki...:no::no: ...i te ohydne rozstepy:-(:-( mezus smiej sie ze mam tatuaz:-D:-D ...hmmm... kremuje sie 2x dziennie... chyba musze pojsc na solariumm, moze troszke stana sie mniej widoczne:cool2:

napisz jaki masz zestaw cwiczen na miesnie brzucha,bo sama bym ten flaczek juz chciala zgubic:-(

No ja tez ide 7 na pierwsza wizyte do lekarza wiec tez sie dowiem
Kurcze ta krecha to ochydnie wyglada jak bym brudna byla i zaczynam sie martwic bo połóg sie skonczyl a ona nadal jest.

women ja tez nadal mam widoczna kreske na brzusiu... i w cale nie zbladla ani ciut ciut :dry:
u mnie ta krecha wyglada masakrycznie-ja mam ciemna karnacje a krecha jest prawie czarna-oby znikla

Witam Mamusie !
Czy któraś z Was stosowała sudokrem na krostki(uczulenie) bo wczoraj poleciła mi go pani doktor a dziś rano zauważyłam że ilość krostek się zwiększyła . Czy ten krem mógł być tego przyczyną ?

ja mialam tez jazdy z krostkami no i probowalam sudokrem no i niestety nie pomogl tak samo bepanthen-tesciowa mi z polski przywiozla penaten-smaruje i dupke i buzke-a krostki zeszly jak reka odjal, jednak zauwazylam ze sie pojawiaja jak po kapieli posmaruje buzke oliwka-dziwne nie?? ale potem znowu nakladam kremik i znikaja:tak:

a mnie znalazla sabinka i przez nia znalazlam ciebie, women, pati i misie:cool2:

a reszta dziewczyn??macie konto na naszej klasie??

mam kochane ale was nie moge znalezc:zawstydzona/y:

mamxcie witam popołudniowo:-) byłam dziś jak już pisałam na zakupach:-) w końcu sobie spodenki kupiłam:-) kurde ale ciężko :-) ale jeansy są:)
dziś o 19 ide z koleżankami na jakieś "piwko" hehe a do meżusia przychodza mężowie tych koleżanek i zostaja we 3 z Kacperkiem:-D:-D:tak:czuję że będzie masakra

napisz jak imprezka no i jak maly sie z chlopami sprawowal;-)

moj Karol walczy z odsniezaniem wjazdu bo...nie mzoe wjechac autem tak grubo sniegu :-D:-D:-D:-D
wspolczuje ci tej jazdy ze sniegiem-z jednej strony fajnie, ze masz tyle sniegu a z drugiej przesrane
u mnie Hanulek tez spi

a ja rozmawiam z przyjaciolka na gg i szaleje na naszej klasie :-p
ale mnie ta stronka wciagła

poszukam wisienki ;-):cool2:

kurcze nie moge wejsc na te nasza klase noo
sobota wieczor to ludzie oblegają ją chyba :-p:-p
ja tez jestem uzalezniona i rzeczywiscie serwery jakies obciazone

Dobra kochane ja spadam spijcie dobrze i mam nadzieje do jutra jak ten wstretny net bedzuie dzialal

dzień dobry mamcie:-)
masakra wczoraj:-) 3 facetów i Kacper:-) ja wróciłam ok. 22 okazało sie że biedaczek cały czas prawie płakał nie chciał spać i wogóle tatusiowi piwka nie powzwolił wypic:-) niby trochę się bawił ale potem nieprzerwany płacz hehehe:-) biedny synuś tylko weszłam do domku przytuliłam i od razu usnął ani sekundy mi nie płakał na rączkach:-) Dawid mówi że nawet butli nie chciał jeść chyba nieźle był wkur... ze mama poszła i go zostawiła:-)

a 19. stycznia jedziemy z mężusiem na kulig:-) organizują z jego pracy wypad:-) można z dziećmi ale Kapik jeszcze malutki chyba troszke:) no i poprosiłam moją mamkę czy przyjedzie i się zgodziła wiec super bo kolejna imprezka:)

Mamcie które mają konto na naszej klasie podajcie numery gg:) bo przez numery gg najłatwiej znaleźć:) Wisienka Jagoda :-) super że się znalazłyście:-) kurde słuchajcie jesteśmy uzależnione i od BB i od naszej klasy masakra:)

Lilka jak włoski wyszły??????:-) dawaj fotę:)

Kathe hehe mójh mężuś ma tak samo czasem to mu w końcu powiedzialam ze mu do dupy nakopie jak dalej beZIe się tak zachowywał:-) on to by chciał żeby juz było ciepło i żeby mógł wyjśc na spacer pod parasolki z synem!

Jagoda i co sobie kupiłaś:-) pochawal sie:P

LArvunia jak po samotnej nocce:-(

Elbra mój mały tak samo uwielbia jak jest głosno:-) nienawidzi ciszy wtedy w dzień właśnie nie moze spac:-) wiec zawsze jakaś muzyczka podczas jego snu albo odkurzam :-) on to uwielbia:-)

Elbra, Asix albo dajcie numery gg albo szukajcie nas po numerach gg:):)

idziemy dziś na obiad do teściowej jbo jak nie pódziemy to focha strzeli więc dla swiętego spokoju wolę iść...masakra a mi się tka nie chce:-(

Mój Kapik ma dziś imieniny;-) w końcu dziś 3 króli:):) heheh wiec liczymy na jakiś prezencik:):) od teściowej:):) hehe
od nas dostał czapkę :) i buty do chrztu bo ubranko juz ma:)

Dzień dobry:-)

U nas kolejna pięknie przespana nocka i zaraz zbieramy się do kościółka.

Jagoda mojemu małemu rozmowatotalnie nie przeszkadza, ale to chyba dlatego, że od początku jak usypiał to nie wychodziliśmy z pokoju tylko normalnie rozmawialiśmy. Jest z nami na dole u teściowej itp, a do niej często ktoś przychodzi i gadają a on zadowolony spi.
W dzień jak śpi w łóżeczku to ma włączone ZAWSZE radio.
Tylko w nocy wie, ze jest cisza i zgaszone światełko (mam tylko włączoną malutką lampeczke taką do kontaktu):tak:
Od początku się tego trzymałam, żeby nie spał w ciszy bo kuzynka tak miała i ma przerypane.
Może spróbuj włanczać Blaneczce tak cichutko radio jak usypia. Może się przyzwyczai do hałasów
Elbra u mnie tak było na początku, spała w dzień przy normalnym hałasie, telewizorze, odkurzaczu. A w nocy starałm sie zeby było cicho i ciemno. Tylko ze jej się jakieś 2,3 tyg temu odmieniło i teraz nie zaśnie w dzień przy jakichkolwiek dźwiękach,masakra!
Wczoraj miałam klientkę z 9-cio miesieczną córeczką i mówiła ze do 3 miesięcy dziecko w nocy pieknie spało a potem z dnia na dzień zaczęły sie problemy. Chyba tak to juz jest, mam tylko nadzieje ze noc pozostanie noca dla Blanki:-)

masakra wczoraj:-) 3 facetów i Kacper:-) ja wróciłam ok. 22 okazało sie że biedaczek cały czas prawie płakał nie chciał spać i wogóle tatusiowi piwka nie powzwolił wypic:-)
Oj Sabinko biedny tatuś:-D Ale przynjmniej maumsia trochę odetchnęła:tak:

kurde słuchajcie jesteśmy uzależnione i od BB i od naszej klasy masakra:)
:tak::tak::tak:

Jagoda i co sobie kupiłaś:-) pochawal sie:P
No właśnie nic:wściekła/y: bo jak jade specjalnie cos kupic to nic mi sie nie podoba. A jak jestem gdzieś przy okazji to wtedy wszysko jest super, tylko ze wtey mój meżuś juz nie jest tak optymistycznie nastawiony do kupowania:wściekła/y:

Larvuniu jak nocka minęła?

Asix witaj:-)
bylam u gina dzisiaj no i masakra zaplacilam jak za zboze-100
oj dużo:szok:

reklama
czesc
u mnie juz 2gi wieczor maly od 20.00 do 22.00 ma kolki :dry: podaje mu ok 18.00 infacol a kolki nadal sa.... noc bez problemu przespana z 1 przerwa na papu i zmiene pieluszki :cool2: a od ok 8,00 maly nam nie spi i cos gada po swojemu ciagle :-p:-D
mezus wrcil wczoraj jednak do domku :sorry2: jak ja nie lubie byc sama.... od 8 lat nieprzerwalnie razem no chyba ze mam zloty w pracy albo on to sami ale to max 3 dni. Ponoc ciezko na masakre sie jechalo, chociaz na glownej trasie gdzie tiry jezdzily droga wyjezdzona byla i mozna bylo nawet 70km/h jechac :sorry2: a tak zolwim tempem... byl w dom u ok 24.00 dopiero.

sabina czesc kochana!!! Biedactwo sie naplakalo za mamusia... Za malo tatko sie chyba nim zajmuje ze nie dal mu sie uspokoic :sorry2:
asix witaj po dlugioej nieobecnosci :-D

...ide do malego .... :-) milej niedzieli kochane!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry