reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Paplanina

reklama
My dzis zamówiliśmy meble, bede w sobote wiec ja musze opróZnić stare, bo jeszcze gumolit będziemy kłaśc nowy..Także będe do Was rzadziej zaglądać....

barneyPlus_d.jpg

Ładne :tak: To trochę Bodzinko pracy przed tobą :eek:

Ja się teraz rzadziej odzywam, bo to praca, dzidzi przekochane hehe :cool2: i choróbsko :wściekła/y:
Jutro znów rajd po lekarzach a z nimi ostatnio wiadomo jak jest :no: O ósmej rano mam być w dwóch miejscach na raz :baffled: U rodzinnego z wynikiem hormonów tarczycy i rtg na wymaz gardła i u laryngologa. Z tym drugim to nie wiadomo czy mnie przyjmie, bo jego pielęgniara dziś stwierdziła, że jej nie obchodzi, że na skierowaniu mam, że to potrzebne na cito i termin wolny ma na 29 stycznia :szok: Mam się wykończyć do tego czasu. Jutro wbijam się na chama do lekarza i z nim będę gadać, może mnie jakoś przyjmie :confused: Kurde, zaczynam być ciekawa co mi jest, lekarz zresztą też. Mam wysokie OB i złe leukocyty a zero gorączki :dry:
Sorry ale musiałam pomarudzić, bo mnie dziś szlag przez to wszystko trafia a na samą myśl o jutrze dostaję gęsiej skórki :errr:

Nineczka w takich sytuacjach, to chyba najgorsza jest bezradność i niemoc. Jak się ktoś uprze, to nie przeskoczysz. Ja jestem o tyle w komfortowej sytuacji, że moja mama pracuje w szpiatalu i czasem z tego korzystam, ale i ona nie na wszystko ma wpływ. Pozostaje mi życzyć cierpliwości.
Bodzinka meble bardzo eleganckie. Gratuluję zakupu.

A ja dziś bardzo wcześnie rozpoczęłam dzień. To nie taki zwykły dzień dla mnie i mojego męża. Rano byłam na usg piersi, cudownie, że wszystko w porządku (przed ciąża miałam zmiany na jednej piersi).
3-lata temu była piękna słoneczna pogoda i 12-ście stopni! Czyż to nie wymarzona pogoda? :-)

nineczko szybkiego wyjasnienia sprawy:tak:i powodzenia z lekarzami:tak:
bodzinko fajne mebelki:tak:
megusek super ze wszystko oki:-)
no i znow cieplo gdzie ta zima rany:-(a juz sie cieszylam bo i snieg zaczol padac:sorry2:

Megusek dbrze że wszystko wyszło dobrze.
Nineczka...co Tobie jest kobieto????taka niepewność chyba najgorsza. zdrówka życzę
Bodzinka regał identyko jak ma moja szwagierka. u niej był problem z tymi górnymi listwami...ale co ja tam będę pisała...niech Ci się dobrze użytkuje...

Megusku - cieszę się, że badania wyszły dobrze :tak: Czy trzy lata temu nie brałaś ślubu? :cool2: Tak dokładnie pamiętasz nawet okoliczności przyrody ;-) Jeśli tak to gratulacje!

A u mnie bez zmian - nie dostałam się do doktorka oczywiście i muszę jutro pędzić 30 km do innego miasta. Tam mnie przyjmą bez problemu i czekania miesiąc w kolejce :dry: Jutro w końcu dowiem się co mi jest, ufff...

reklama
Dziekuje Nineczka za zyczenia z okazji naszej rocznicy :-) nie pisalam o tym ...no bo sam opis chyba jest oczywisty ;-)
Co do kolejek u lekarzy to zalamac sie idzie....moja przyjaciolka np musi czekac do kwietnia bo jest 2-ch specjalistow (foniatrow) z NFZ w calym miescie (Krakowie!) A ona musi sie szybko nauczyc tak mowic zeby nie stracic glosu....
Nineczka usciski!

Do góry