Tak miałam w tym samym cyklu i właśnie w czwartek czeka mnie beta. Jestem w novum u starego wyjadacza i ufam mu@E-lenna dasz znać jeszcze czy transfer miałaś w tym samym cyklu czy w kolejnym?
reklama
Olusja1987
Fanka BB :)
Jeju trzymam kciuki! [emoji110][emoji110][emoji110]
Tak miałam w tym samym cyklu i właśnie w czwartek czeka mnie beta. Jestem w novum u starego wyjadacza i ufam mu[emoji846]
Będzie dobrzeWitam was dziewczynki z rana , szykuje się i lecę na punkcję [emoji8] trzymajcie [emoji1307] zeby coś wyszło
Mam i jest rewelacyjnaWłaśnie kupiłam magiczną odżywkadrożdżowa maska babci Agafii.
We wtorek idę do fryzjera i tak ściąć włosy bo mam takie pióra że szok, nie dość że mało ich to jeszcze szorstkie i do ułożenia. Brak sił na nie. Czytając teraz posty już wiem od czego. Mało tego miałam w ostatnim czasie 4 narkozy pełne i podejrzewam że teraz mi to wszystko wychodzi. Masakra jak to wszystko wychodzi z czasem.
KarolinaJ79
Taka tam cyferkaW nicku masz przecież [emoji23][emoji23][emoji23] także nic trudnego![]()
Liliana87
Niestety tak ;( i do tego doszły mi problemy ze skórą glowy. Zaczelo sie zaraz po punkcji, co jakiś czas zaplecze i znów;(Chcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec[emoji6]
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
Liliana87
[emoji173][emoji173][emoji173]Hej,
Przychodzę z nowiną [emoji7][emoji3059][emoji7]Zobacz załącznik 1067479
Liliana87
Mi mówili,ze histeroskopie robi sie od razu po miesiaczce. I ja tak mialam robiona.Tak dokładnie. Powiedział mi lekarz ze mam sie zglosic przed miesiaczka. Basiu a orientujesz się ile dni przed miesiaczka powinnam miec to badanie? Bo wiesz jak u nas jest trzeba kupic bilet ,ogarnąć hotel itp
Liliana87
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] daj znac po wszystkim. Będzie piekne jajcobranie!Witam was dziewczynki z rana , szykuje się i lecę na punkcję [emoji8] trzymajcie [emoji1307] zeby coś wyszło
reklama
motylek24
Akurat polipy powinny być usuwane na cienkim endometrium. Zwyczajnie lepiej wszystko widać. Dlatego większość klinik, szpitali robi od około 7-8 DC do 12 DC.U mnie było mocno po połowie cyklu. Super prawidłowo powinno być na początku. Ale to trochę zależy, bo jak coś jest w macicy konkretnego co powinno być usunięte (jak polipy, miesniaki itp) to moment kiedy będzie to zrobione nie jest taki istotny.
Miałam zaraz po okresie, dzięki temu usunęli mi polipa, którego nikt nigdy nie widział na USG. Myślę, że siedział sobie kilka dobrych lat bo miesiączki były strasznie obfite, że skrzepami. Po histeroskopi problem zniknął i teraz mam już trzeci cykl po porodzie i jest ok.
Podziel się: