Tak miałam w tym samym cyklu i właśnie w czwartek czeka mnie beta. Jestem w novum u starego wyjadacza i ufam mu@E-lenna dasz znać jeszcze czy transfer miałaś w tym samym cyklu czy w kolejnym?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak miałam w tym samym cyklu i właśnie w czwartek czeka mnie beta. Jestem w novum u starego wyjadacza i ufam mu@E-lenna dasz znać jeszcze czy transfer miałaś w tym samym cyklu czy w kolejnym?
Tak miałam w tym samym cyklu i właśnie w czwartek czeka mnie beta. Jestem w novum u starego wyjadacza i ufam mu[emoji846]
Będzie dobrzeWitam was dziewczynki z rana , szykuje się i lecę na punkcję [emoji8] trzymajcie [emoji1307] zeby coś wyszło
Mam i jest rewelacyjnaWłaśnie kupiłam magiczną odżywkadrożdżowa maska babci Agafii.
We wtorek idę do fryzjera i tak ściąć włosy bo mam takie pióra że szok, nie dość że mało ich to jeszcze szorstkie i do ułożenia. Brak sił na nie. Czytając teraz posty już wiem od czego. Mało tego miałam w ostatnim czasie 4 narkozy pełne i podejrzewam że teraz mi to wszystko wychodzi. Masakra jak to wszystko wychodzi z czasem.
Taka tam cyferkaW nicku masz przecież [emoji23][emoji23][emoji23] także nic trudnego![]()
Niestety tak ;( i do tego doszły mi problemy ze skórą glowy. Zaczelo sie zaraz po punkcji, co jakiś czas zaplecze i znów;(Chcialam wlasnie czyms głowę zająć i nawet poszlam wczoraj do fryzjera i scielam włoski. Pomoglo na chwile ale dobrze ze jutro do pracy. Tam nie mam czasu myslec[emoji6]
Dziewczyny czy wam tez tak wypadają wloski po tym wszystkim?
[emoji173][emoji173][emoji173]Hej,
Przychodzę z nowiną [emoji7][emoji3059][emoji7]Zobacz załącznik 1067479
Mi mówili,ze histeroskopie robi sie od razu po miesiaczce. I ja tak mialam robiona.Tak dokładnie. Powiedział mi lekarz ze mam sie zglosic przed miesiaczka. Basiu a orientujesz się ile dni przed miesiaczka powinnam miec to badanie? Bo wiesz jak u nas jest trzeba kupic bilet ,ogarnąć hotel itp
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] daj znac po wszystkim. Będzie piekne jajcobranie!Witam was dziewczynki z rana , szykuje się i lecę na punkcję [emoji8] trzymajcie [emoji1307] zeby coś wyszło
Akurat polipy powinny być usuwane na cienkim endometrium. Zwyczajnie lepiej wszystko widać. Dlatego większość klinik, szpitali robi od około 7-8 DC do 12 DC.U mnie było mocno po połowie cyklu. Super prawidłowo powinno być na początku. Ale to trochę zależy, bo jak coś jest w macicy konkretnego co powinno być usunięte (jak polipy, miesniaki itp) to moment kiedy będzie to zrobione nie jest taki istotny.