Teraz widzę ją bez zbliżania nawetTu widać chyba lepiej.
Ciemnieje laski czy nie?
Na bete ide za 2 godziny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz widzę ją bez zbliżania nawetTu widać chyba lepiej.
Ciemnieje laski czy nie?
Na bete ide za 2 godziny
PokazTeraz widzę ją bez zbliżania nawetja zrobilam dziś rano to nie jest ciemniejsza od wczorajszej
![]()
Jakos kiepsko mi się kojarzą te testy bo u mnie one najpóźniej pokazały kreskę. Trzymam kciuki za betęNie. 10
Ale jeśli w poniedzialek beta 6to dzisiaj okolo 12 powinna byc.
To nawet jesli, kresk chyba.nie bedzie mega mocna
Ile po owu dowiedziałaś się że jesteś w ciąży?Sprawdziłam z ciekawości jak wyglądał cykl w którym udało się zajść w ciążę, i przytulalismy się dopiero w dzień owu i dzień po, wcześniejsze 3 dni przed owu nic a nic [emoji2370]
W. wczoraj polecial mi do apteki, najlepiejnie jakby byl ten pink co wczoraj no ale trudno.Jakos kiepsko mi się kojarzą te testy bo u mnie one najpóźniej pokazały kreskę. Trzymam kciuki za betę
Też jeszcze dziś powtórzyłam, i jadę na betęTeraz widzę ją bez zbliżania nawetja zrobilam dziś rano to nie jest ciemniejsza od wczorajszej
![]()
25Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pytaale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy
ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
![]()
Ile po owu dowiedziałaś się że jesteś w ciąży?
Dziewczyny wiem że kobiet się o wiek nie pytaale z czystej ciekawości chciałam wiedzieć jaki przedział wiekowy tutaj mamy
ja pod koniec tego roku skończę 27 lat
![]()