reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam dzisiaj 26dc. Cykle 32-33. Mam jeszcze kilka dni ale nie ukrywam że moje myśli krążą tylko wokół II kresek...
A jak u Ciebie ? Jak się czujesz ? Ja mam wrażenie że @ się zbliża :(
No u mnie dziś 38 DC . Najdłuższy cykl w ostatnim czasie to 47 ( bezowulacyjny wywołany duphastonem ). Teraz testy pokazywały owu. Czuje się hmmm normalnie. Brzuch wczoraj lekko pobolewal przez chwilę,poza tym piersi lekko bolą tylko jak sprawdzam czy bolą 😅
Wgl nie czuje się okresowo. Mam tylko doła bo myślę że pewnie się nie udało

z aplikacjami to różnie bywa. U mnie ten 28.01 też jest tylko teoretyczny, taka średnia z ostatnich cykli, ale zazwyczaj miesiączkuję regularnie.
U mnie z tą regularnościa to największy problem . Liczę na te testy owulacyjne bo wychodzi na to że mam późno owulacje i celowalismy nie w ten czas co potrzeba

Kto Ci mówił że przyrost ok? Dla mnie coś niski ten przyrost jak po 4 dniach... malutko. Leć do dr niech daje leki

Niski? 27 x2 dni = 54 54x2 dni 108 a jest 97. Po pierwsze powinno być od 80% do 100% przyrostu wiec jest Ok po drugie ważne są nawet godziny w jako h beta była robiona bo skoro pierwsza zrobiła po południu a druga rano to już 48h nie minęło. Jakie leki? Dziewczyny nie szalejcie. Zrób betę za 48 h. Jeśli nic ci się nie dzieje.

Niski? 27 x2 dni = 54 54x2 dni 108 a jest 97. Po pierwsze powinno być od 80% do 100% przyrostu wiec jest Ok po drugie ważne są nawet godziny w jako h beta była robiona bo skoro pierwsza zrobiła po południu a druga rano to już 48h nie minęło. Jakie leki? Dziewczyny nie szalejcie. Zrób betę za 48 h. Jeśli nic ci się nie dzieje.
dokladnie!!! przyrost jest bardzo ladny a progesteron w normie dla 1 trymestru. top dopiero poczatek ciazy wiec nawet jeszcze produkcja hormonu sie nie rozkrecila! po co faszerowac sie lekami jesli wszystko jest ok!

108 to nadal nie 97 :D ale na mnie nie patrzcie, bo ja świruje na temat bet i przyrostów 🤪🤪 Widocznie się nie znam.

Jak jest Ok to tylko się cieszyć :)

reklama
108 to nadal nie 97 :D ale na mnie nie patrzcie, bo ja świruje na temat bet i przyrostów 🤪🤪 Widocznie się nie znam.

Jak jest Ok to tylko się cieszyć :)
@Wesoła_Aga @HappyBabyMama dziewczyny Wam sie chyba doby pomieszaly troche! od poniedzialku zakladajac nawet ze zrobila bete o 8 rano do czwartku dzis minelo 3 doby, nie 4 tak jak Wy liczycie. niepotzrebnie dziewczyne stresujecie, ma piekny przyrpst. jest mnostwo kalkulatorow beta hcg. zamaist samemu kombinowac i narazac innych na stres, lepiej skorzystac z profesjonalnych stron.
średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 63 mlU/ml (133.3%).
to wiecej nawet niz norma!!!!!! piekny przyrost!

Do góry