reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Taki biszkopt przełożony musem z mrożonych truskawek i galaretek, a jak mus tężał to dałam do niego ubitą śmietanę. Dobry wyszedł ten krem, łatwy do zrobienia
Tu link jak ktoś chce
Mniam😋😋😋
a ja jutro na śniadanko mam glukozę ble... Pewnie 75g ble... A potem siedzenie i czekanie... Tak więc pomyślcie o mnie ciepło w porze sobotniego śniadanka... 😁😁😁

Jakos nie pasuje mi do ciebie pinezka WKURWIONA :-D Ty jestes taki nasz forumowy dobry duszek 😘 I tak juz ma zostac UNDESRTAND ?😁 Nie wiem moze sie przecwiczylam wczoraj po pracy zeby wyrzucic z siebie to całe forumowe zajscie ;)
I obym nie musiała się wkurwiać za często😉ale wiadomo, życie potrafi czasem wkurwić każdego 😀Dobre duszki też się czasem wkurwiają w swoich małych domkach😁😁😁

Mniam[emoji39][emoji39][emoji39]
a ja jutro na śniadanko mam glukozę ble... Pewnie 75g ble... A potem siedzenie i czekanie... Tak więc pomyślcie o mnie ciepło w porze sobotniego śniadanka... [emoji16][emoji16][emoji16]

Ja po glukozie oblizalam się i patrzyłam czy więcej nie maja 🤣 ale tak mi się chciało pic ze piłam a potem dostałam kopa energii

Ja jutro jade z Łukaszem znowu do Łodzi bo ten sie napalil na ta strzelnice. Nic mu oczywiscie nie powiedzialam o tym wczorajszym zajsciu bo po pierwsze az mi wstyd bylo a po drugie pomomo tego ze uchodzi za opanowanego to potrafi sie wkkuu..c na maksa wiec wolalam to przemilczec i wypocic na siłowni :) @Netiaskitchen pamietaj ze jak wrocisz to musisz zjesc obfite i dobre sniadanko zeby nie doszlo do hipoglikemi ;)

reklama
Ja jutro jade z Łukaszem znowu do Łodzi bo ten sie napalil na ta strzelnice. Nic mu oczywiscie nie powiedzialam o tym wczorajszym zajsciu bo po pierwsze az mi wstyd bylo a po drugie pomomo tego ze uchodzi za opanowanego to potrafi sie wkkuu..c na maksa wiec wolalam to przemilczec i wypocic na siłowni :) @Netiaskitchen pamietaj ze jak wrocisz to musisz zjesc obfite i dobre sniadanko zeby nie doszlo do hipoglikemi ;)
Myśle że będę o takim właśnie śniadanku marzyć 😁

Do góry