Aklime
Fanka BB :)
TakMi też bardziej pod pomarańcze[emoji23] ale ważne, że Tobie pomogło [emoji3531] mówicie rodzicom na dzień babci i dziadka?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakMi też bardziej pod pomarańcze[emoji23] ale ważne, że Tobie pomogło [emoji3531] mówicie rodzicom na dzień babci i dziadka?![]()
Wystarcza jedneMiałam ale chyba przytulanek za mało było... Może rzeczywiście nie ma co świrować :/
Bierz duphaston dalejHej dziewczyny!! Dziś robiłam test- wyszedł pozytywny. Jestem po jednej stracie. Teraz przyjmowałam 3 msc duphaston i teraz wyszło to!! Przestałam właśnie po tych 10 dniach i nie wiem cyz brać dalej? Kurczę. I dodoatkowo na domiar złego mam chyba infekcje, a raczej na pewno odczuwam okropne swędzenie. Czy to może mieć wpływ na ciąże? Albo na wynik testu??
Dziękuję Ci bardzoNie przejmuj się bo nie warto, przede wszystkim nie zrobiłaś nic złegodlatego nie stresuj się! Jestem pewna, ze czeka na Ciebie coś cudownego❤❤❤
Idź do ginekologa. Mi przepisał macmiror. Pomoglo w 3 dni. A duphaston bierz dalej. Nie zaszkodzi a może pomóc.Hej dziewczyny!! Dziś robiłam test- wyszedł pozytywny. Jestem po jednej stracie. Teraz przyjmowałam 3 msc duphaston i teraz wyszło to!! Przestałam właśnie po tych 10 dniach i nie wiem cyz brać dalej? Kurczę. I dodoatkowo na domiar złego mam chyba infekcje, a raczej na pewno odczuwam okropne swędzenie. Czy to może mieć wpływ na ciąże? Albo na wynik testu??
Idź do ginekologa. Mi przepisał macmiror. Pomoglo w 3 dni. A duphaston bierz dalej. Nie zaszkodzi a może pomóc.