Liliana87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji173]Będzie dobrze mamuśka [emoji3590] Trzymamy kciuki !! [emoji1307][emoji1307]
Przygarniajcie wszystkie tą piękną piosenkę [emoji8] ja tez ciagle mowie,ze złego diabli nie bierze.. już raz próbował i się nie dałam!A mi dlaczego nie wkleilas [emoji16] Ciagle spie i sie budze i pije rosol. Łukasz sobie slabo radzi. Sprawdza czy oddychama ja mu mowie ze zlego diabli nie wezma
I sie obrazil
![]()
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji8]@Liliana87 powodzenia !!!!
Dziękuję.. To dopiero po czasie dochodzi co się wydarzyło.. To już u mnie 3ci raz tylko że na przestrzeni wielu lat, nie licząc ciąż biochemicznych. Naprawdę gdyby nie to leczenie immuno beta pewnie była by 0 i naprawdę mieliśmy więcej siły na nowy początek i już pewnie byliśmy po rozmowach z lekarzami i wciagalbysmy suple. A tu brak planu bo jest gorzej niż jak nie ma żadnej bety. No ale życie to nie koncert życzeń. Nie zrobię nic dopóki nie obgadam tego co się stało z moim lekarzem z Invicty i z Pasnikiem. Spróbuje na początek jakoś się z nimi skontaktować.
Wszyscy chcemy zeby Ci sie udaloDziękuję kochana. U nas szaro, buro i ponuro. Póki co jestem spokojna. Cmi mnie lewa strona. Dojedziemy, oddam krew na progesteron i pójdziemy na obiad. A na 14 wrócimy po Kropeczkajej.. pamiętam jak jechaliśmy na pierwszą wizytę w czerwcu... A dziś jedziemy już na trzeci transfer.. Tak bardzo bym chciala aby się udało...[emoji7][emoji173]
Teoria jest bardzo słuszna z tym poukładaniem życia itd. Jednak jak instynkt posiadania dziecka zapali się w naszych (kobiecych) umysłach to koniec. Niczego innego nie pragniemy, nic nie cieszy. Ani daleki wyjazd, ani podwyżka w pracy, ani życie rodzinne bo kogoś do szczęścia nam brakuje. Bardzo trudno sobie z tym poradzićWiem że bardzo chce się sukcesu ale myślę że nie ma się co spieszyć. Zdrowa mama to zdrowe dziecko. Musisz zadbać o swoje zdrowie psychiczne. Wyciszyć się. Skupić na dziecku i jemu dac z siebie jak najwięcej a potem układać dalszy plan. Dasz sobie na pewno radę tylko potrzebujesz czasu. Masz dla kogo walczyć i dla kogo dalej działać. Najważniejsze żebyś w tym wszystkim dalej umiała cieszyć się swoim życiem.
Teoria jest bardzo słuszna z tym poukładaniem życia itd. Jednak jak instynkt posiadania dziecka zapali się w naszych (kobiecych) umysłach to koniec. Niczego innego nie pragniemy, nic nie cieszy. Ani daleki wyjazd, ani podwyżka w pracy, ani życie rodzinne bo kogoś do szczęścia nam brakuje. Bardzo trudno sobie z tym poradzić![]()