reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bylo 9 komorek, 6 dojrzalych, do 3ciej doby dotrwala jedna. 3 lata pozniej, po ciazy nadal 2 torbiele ale maja mniej niz 1cm, wynik punkcji taki sam, a uzyskane z tego 4blastki.
Twoj wynik poprzednio jest super.
Wg mnie nie ma sensu ruszac torbieli, ona w stymulacji nie przeszkadza.
Dzięki, dajesz mi nadzieję! Mam nadzieję, że ten jajnik się nie podda 💪 pomimo torbieli.

reklama
No nieźle [emoji3]to nie masz szans niczego zapomnieć ani przegapić [emoji6]
No pilny pacjent ze mnie [emoji1787] az czasami zla jestem na siebie, ze tak planuje wszystko bo coś się posypie A ja już wkurw.
Teraz czekam do 22, zaaplikuje wszelkie luteiny i polkne relanium;) jak jakaś psychopatka ale się trochę cieszę, bo pospie;) A jutro w planach spacerek;)

@Liliana87 śliczną masz obrączkę ☺
I to lubię na tym naszym forum😊Taka pozytywna energia, spontaniczne posty o wszystkim i las pomocnych rąk🥰i każdy coś innego zauważy i doceni😉
@Liliana87 faktycznie obrączka mega😍A ja powiększałam zdjęcie,patrzylam na leki, godziny, ładne pazurki widziałam, ale obrączka mi umknęła😁

No pilny pacjent ze mnie [emoji1787] az czasami zla jestem na siebie, ze tak planuje wszystko bo coś się posypie A ja już wkurw.
Teraz czekam do 22, zaaplikuje wszelkie luteiny i polkne relanium;) jak jakaś psychopatka ale się trochę cieszę, bo pospie;) A jutro w planach spacerek;)
Ja też zaraz idę spać. Wykończył mnie dziś ten mój dziabąg😂dzieci są niezniszczalne...

I paznokcie [emoji8]. Wszystko oblukamy [emoji12]
@Dakita30 @fredka84 Dziekuje;) A wiecie,ze ta obrączka to była inna? Ten środek byl taki matowy, ale się wytarł... obrączki mamy robione ze złota po rodzicach z oby stron ;) po ślubie jestesmy juz przeszło 8 lat a w te wakacje maz zgubił swoją obrączkę pływając w jeziorze.. płakał jak dziecko.. daliśmy ogłoszenie na spotted ( nie wierząc,ze ktoś ja może znaleźć bo jak?) I odezwał się pan z wykrywaczem! Na drugi dzien rano pojechali nad jezioro i po 40 min szukania wylowil ją w wody, jakieś 1.5m głębokości!! Marek dobrze kojarzył gdzie grali w piłkę w wodzie ;) szczesliwa obrączka !!!

reklama
I to lubię na tym naszym forum[emoji4]Taka pozytywna energia, spontaniczne posty o wszystkim i las pomocnych rąk[emoji3059]i każdy coś innego zauważy i doceni[emoji6]
@Liliana87 faktycznie obrączka mega[emoji7]A ja powiększałam zdjęcie,patrzylam na leki, godziny, ładne pazurki widziałam, ale obrączka mi umknęła[emoji16]
Hehe;) A pazurki to sobie sama zrobilam, kalecznie ale co tam, samej sobie trochę trudniej ;)

Do góry