reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No byłam na pobraniu progesteronu niestety wynik jutro wymarzlam bo panie w lab były mlode i nie mogły się wkuc prawie wszystkim zresztą i z chodziło bardzo długo no i godzinę na autobus musiałam czekać i przez to prolutex godzinę później wzielam ale na wkurwia łam się z tego wszystkiego się tam po ryczalam a takie ludzie są ze nikt mnie nie chciał przepuścić tylko kobietę w ciąży jedna przepuscili. . Normalnie ponad godzinę tam spędziłam a wynik dopiero jutro u nas dziś hula wiatr i czasem śnieg pada.
.. no a na poprawę humoru zrobiłam kokosanki dobre dla osób z IO Zobacz załącznik 1071141
Ale pycha😀a ja taka głodna, właśnie wróciłam do domu

reklama
Dziewczyny jesteście wszystkie Kochane ❤️.
Ja już w domu, troszkę mieli opóźnienia w klinice i przed nami było jeszcze 4 pary czekające na transfer.
@Aduś16 Rozumiesz ta radość i jednocześnie rozczarowanie... trzymam kciuki za dzisiejsza rozmowę ✊🏻✊🏻✊🏻
@Dakita30 masz racje, muszę myśleć w taki sposób, ale to i tak jakoś tak przykro, ze nie potrafię się tak bardzo cieszyć z tego transferu, bo się boje ze i ten który jest nie da rady. Ale wiem, odpędzam zle myśli! 💪🏼
@bazylia128 dzięki ze mi zasugerowałas takie pytanie, bo byłam w takim szoku ze nie myślałam. Pytalam dlaczego, po prostu tak się nieraz dzieje, ze nie wszystkie dają radę przy rozmrożeniu. Niby wiem,ale zawsze liczymy na to, ze nas to akurat nie spotka 😉

Dziś i jutro mam wolne, zaraz się biorę za oglądanie Chylki 😁, po drodze kupiłam duże lody, a co należy mi się dzisiaj 😛

Frankie &Grace, top of the lake(@sandra777.12 tam akcja dzieje sie w ISlandi i gra Polak. Piekne widoki. Brought church, O strenger things nie wspomne. Mi sie bardzo podobal dokument serialy z naszego dziecinstwa. RUHOME PIASKI - MEGA, Papiezy dwoch, Irlandczyk, Zodiak, Czarne lustro, Django, Pralnia, Orange is the new black, A moje ulubine filmy to NIEWIERNA I INNI. Tylko tego nie ma na netflix.

reklama
Do góry