reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

Aga będzie dobrze może faktycznie trzeba trochę zluzowac dupe.
Szkoda tylko tych dziewczyn co dopiero zaczęły 2gi cykl czy 1szy a one już są tak nakrecone jakby były w ciąży parę miesięcy. Od innych właśnie co się doszukuja objawów. Ból piersi ja miałam 5dni po spodziewanej @ czyli już po pozytywnym teście wcześniej były większe ale jeśli badacie piersi rok to możecie przypuszczać ze ooo może bo piersi są mega duże jak nigdy . I to 3 dni przed teriminowa @ a nie w 6dpo 🙈.
Dla mnie to była rozmowa co coś z niej wynioslam nie doszukuje się już niczego już !!! Nie robie testów ciążowych chyba że @ się spóźni a testy owu tylko ten mediac potem olewam i to mam regularne cykle 28 wiec po okresie będą przytulanki wtedy kiedy będę mieć na to ochotę aż do 20go dnia cyklu postaram się żeby było w połowie tez . Nie będę robić żadnych testów! !!! Zluzuje dupe skupie się na orgazmie a nie na tym czy juz po i nogi do góry . Jak będzie miało być to wystarczy jeden raz żeby zaskoczyło .

Ja w życiu zrobiłam jeden test ciążowy :D (pozytywny) i też już po tym forum widzę, że aboslutnie nie ma co testować ciągle i ciągle i ciągle. A takto grzecznie czekałam na termin @ i jak nie przychodziła to szłam sobie na betkę. Niestety taki rodzaj spokoju nie pomógł 🙄 🙄

reklama
Ja czy myślałam czy nie to przez ponad rok się nie udało zajść drugi raz [emoji2368]
Ale u mnie problemy ze zdrowiem [emoji6]
Wiem Monia niestety jest jakiś % kobiet co muszą z pomocą lekarza. Żeby np wywołać owulacje ale do tego mi też babka powiedziała ze te kobiety też muszę wyluzować czasami trzeba jakiejś pomocy medycznej stres jest czyms najgorszym w staraniach to jest gorsze niż podniesione tsh ! Próbuj z pomocą lekarzy ale też pomysł o sobie o mężu spedzajcie razem czas . Życzę Ci żeby Ci się udało

Ania ciesze, sie ze mialas super wizyte dzisiaj ;)

My mamy mloda, ktora mnie olala, wiec sie zabunkrowalam w sypialnii, zeby pobyc sama.

Kochane kobitki wiem ze łatwo nie jest ciężko nie myśleć ale trzeba jakoś walczyć z tym . Ja mam na dziś winko orzeszki i tv dobry film . A film będę oglądać z polecenia o małżeństwie które się posypalo itp ale podobno jest super dam wam link to sobie kuknijcie. Z tymi dziewczynami co już się trochu zżyłam życzę bardzo aby wam się udalo.

Wiem Monia niestety jest jakiś % kobiet co muszą z pomocą lekarza. Żeby np wywołać owulacje ale do tego mi też babka powiedziała ze te kobiety też muszę wyluzować czasami trzeba jakiejś pomocy medycznej stres jest czyms najgorszym w staraniach to jest gorsze niż podniesione tsh ! Próbuj z pomocą lekarzy ale też pomysł o sobie o mężu spedzajcie razem czas . Życzę Ci żeby Ci się udało
Ja już się tak nie nakręcam jak na początku, przez tyle czasu się nie udało to prędko się nie uda

reklama
Do góry