Verona26
Fanka BB :)
Jedź I rób! Który Ty masz już dzień cyklu?
Jadę po drugi test dziewczyny
Jeden dzisiaj drugi jutro haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jadę po drugi test dziewczyny
Jeden dzisiaj drugi jutro haha
a bylas u lekarza po cos na regulacje cyklu? bo takie dlugie cykle nie sa normalne...50 ! Ja już mam dość . Może będę zaglądać tu do was jeszcze ale chyba nie dam rady....
33dc jakoś terazJedź I rób! Który Ty masz już dzień cyklu?
Jak zrobisz dzisiaj i nie wyjdzie, to się będziesz zastanawiać potem czy faktycznie nie, czy tylko za małe stężenie w moczu po południowym... lepiej rano.Ja chyba nie wytrzymam do jutra i zrobię dzisiaj![]()
Nie śpij tylko bo co będziesz w nocy robić? [emoji23]
nie trac nadziei tylko smigaj po test!!! bedziemy podziwiac piekne II33dc jakoś teraz
Mam cykle zazwyczaj 28 dni, najpóźniej w 30dc przychodzi @
Cholera, tracę nadzieję trochę![]()
Trzymam kciuki !!!Ja dziś zwariuję w oczekiwaniu na tą betę.. obiecałam sobie, że nie będę się stresować,ale się nie da...
o ktorej wyniki? trzymam mocno kciuki!!!!!Ja dziś zwariuję w oczekiwaniu na tą betę.. obiecałam sobie, że nie będę się stresować,ale się nie da...
a ja się z Tobą zgadzam - tez zatrudniam pracownikow i nie przyszloby mi do glowy pytac potencjalna pracownicę o to, czy ma dzieci, czy planuje.. to jest prywatna sprawa kazdej osoby i kazda z kobiet w ciazy ma prawo isc na l4.Masakra! Za takie pytanie można podać typa do IP. Ja jestem jakby z drugiej strony barykady, bo sama jestem pracodawcą, ale nigdy na żadnej rozmowie nie spytałam kandydatki czy planuje dzieci lub czy nawet je ma. Mało tego, cieszy mnie każda ciąża moich pracowników i cieszę się tym razem z nimi, może dlatego, że sama też o tym marzę, nie wiem. Jeśli i mi w końcu się uda, to też jak najszybciej pójdę na zwolnienie, dlatego, że dziecko będzie wtedy dla mnie najważniejsze. W mojej firmie pracodawca sam wysyła kobiety w ciąży na L4 z tego względu, że nie jest w stanie zagwarantować im pracy dostosowanej do ich stanu (pracuję w markecie i jest to niekiedy ciężka praca fizyczna). Wiele razy miałam do czynienia już z sytuacją, gdzie pracownica uciekala na ciążowe, no i super! Potem dziewczyny wracają do pracy, rozwijają się i tak powinno być! To jest moim zdaniem normalne, zdrowe podejście i naprawdę są firmy i pracodawcy, którzy nie robią z tego problemu. Zatrudniając normalne, zdrowe kobiety trzeba mieć z tyłu głowy, że ciąża może się zdarzyć, no chyba, że nie jesteśmy ludźmi![]()
Doskonale wiem że nie są normalne. Ogólnie do 35 dni mam anomaliami raz do roku czy coś. Po tym hsg coś mi się zjebało . Na poprzedni okres nawet nie bolały piersi a zawsze bolałya bylas u lekarza po cos na regulacje cyklu? bo takie dlugie cykle nie sa normalne...