Tasza
Fanka BB :)
Nam ani zwierzętom nic. 20%rocznych zapasów.Że co!?! Nic się wam nie stało? A zwierzętom? Dużo się spaliło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam ani zwierzętom nic. 20%rocznych zapasów.Że co!?! Nic się wam nie stało? A zwierzętom? Dużo się spaliło?
Było coś takiego!!![emoji23]Jej, bardzo nieładnie;(
Taszka, trzymam kciuki za piękne jajcobranie..[emoji110][emoji110][emoji110]
Przypomniała mi sie taka malutka gra, co to nacikalo sie guziczki A po czarnobilaym ekraniuku latał i nie pamiętam czy jakiś wilk z koszyczkiem i zbierał jajeczka [emoji192][emoji1787][emoji1787]
To teraz trzymam kciuki, żeby się pieknie zaplodnily! Będzie dobrzeJa już po punkcji. Pobrali 8 oocytów. Czuję się słabo póki co. Dr przez wyższy progesteron 1,16 na 2 dni przed ovitrelle sugerowała odroczenie transferu lub ttansfer 1 zarodka a miały być 2. Ponoć robi się to do 1,4 na cyklu naturalnym ale ona woli jak jest bliżej 1. No i zdecydowaliśmy się na 1 zarodek, transfer w piątek 3dniowego. Jeśli nie wyjdzie, to w następnym cyklu ponowna próba. No i jakoś entuzjazm mi opadł, nie wiem czy słusznie.
8 pobranych komórek to bardzo dobra cyfra!!! Kluczowe będą teraz te najbliższe dni.Ile się zaplodni, ile przetrwa. Oby wszystkieJa już po punkcji. Pobrali 8 oocytów. Czuję się słabo póki co. Dr przez wyższy progesteron 1,16 na 2 dni przed ovitrelle sugerowała odroczenie transferu lub ttansfer 1 zarodka a miały być 2. Ponoć robi się to do 1,4 na cyklu naturalnym ale ona woli jak jest bliżej 1. No i zdecydowaliśmy się na 1 zarodek, transfer w piątek 3dniowego. Jeśli nie wyjdzie, to w następnym cyklu ponowna próba. No i jakoś entuzjazm mi opadł, nie wiem czy słusznie.
To dobry wynik! Myśle ze słuchaj lekarza i nie potrzebnie opadł Ci entuzjazm, przecież za niedługo transfer! Trzymam kciuki żeby się jak najwiecej zapłodniloJa już po punkcji. Pobrali 8 oocytów. Czuję się słabo póki co. Dr przez wyższy progesteron 1,16 na 2 dni przed ovitrelle sugerowała odroczenie transferu lub ttansfer 1 zarodka a miały być 2. Ponoć robi się to do 1,4 na cyklu naturalnym ale ona woli jak jest bliżej 1. No i zdecydowaliśmy się na 1 zarodek, transfer w piątek 3dniowego. Jeśli nie wyjdzie, to w następnym cyklu ponowna próba. No i jakoś entuzjazm mi opadł, nie wiem czy słusznie.
Ja już po punkcji. Pobrali 8 oocytów. Czuję się słabo póki co. Dr przez wyższy progesteron 1,16 na 2 dni przed ovitrelle sugerowała odroczenie transferu lub ttansfer 1 zarodka a miały być 2. Ponoć robi się to do 1,4 na cyklu naturalnym ale ona woli jak jest bliżej 1. No i zdecydowaliśmy się na 1 zarodek, transfer w piątek 3dniowego. Jeśli nie wyjdzie, to w następnym cyklu ponowna próba. No i jakoś entuzjazm mi opadł, nie wiem czy słusznie.
Tak mnie brzuch napiżdża że masakra. Wzięłam nurofen 400. Nawet młodą usiąść i przewinąć to masakra jakaś. Wszystko będę wiedziała dopiero w piątek.8 pobranych komórek to bardzo dobra cyfra!!! Kluczowe będą teraz te najbliższe dni.Ile się zaplodni, ile przetrwa. Oby wszystkie[emoji110][emoji110][emoji110]Ja nie miałam nigdy świeżego transferu, więc brak mi takich doświadczeń, grunt, że dbają żeby wszystko było ok.
Tak samo jest w ukAle jaja