Karolina*87
Fanka BB :)
Laski ja to przed testem zjadłam cały słoik ogórków konserwowych.. czyżby sami chłopcy rośli w brzuszkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi jest ciągle zimno. Rece mam jak kostki lodu. Grzeje sobie bluzy na grzejniku i na zmiane ubieram xD
Ja zalewam cytrynę wrzątkiem i popijam. Juz mi herbata zbrzydla xD ile moznaJa mam to samo, i ręce i nogi lodowatej. Też caly dzien pod kocem leżę i pije już chyba 6 herbatę [emoji23][emoji23]
Mam nadzieje xDLaski ja to przed testem zjadłam cały słoik ogórków konserwowych.. czyżby sami chłopcy rośli w brzuszkach
Ja już mam córeczkę, teraz marzy mi się synek [emoji847]Laski ja to przed testem zjadłam cały słoik ogórków konserwowych.. czyżby sami chłopcy rośli w brzuszkach
Ja zalewam cytrynę wrzątkiem i popijam. Juz mi herbata zbrzydla xD ile mozna
Ja mam to samo, i ręce i nogi lodowatej. Też caly dzien pod kocem leżę i pije już chyba 6 herbatę [emoji23][emoji23]
Też bym chciała chłopaka, ale najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe, niezależnie czy on czy onaJa już mam córeczkę, teraz marzy mi się synek [emoji847]
Mi tez zimno. Stopy szczegolnie i dlonie.