Karolina94
Fanka BB :)
Ja kombinuje czy nie zaczac robic pulpetow bo mam straszna ochotę xDWidziałam właśnie że nas podgladasz i posciki pakujesz... oj Ty Ty Ty... Jedna... Nie dobra [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja kombinuje czy nie zaczac robic pulpetow bo mam straszna ochotę xDWidziałam właśnie że nas podgladasz i posciki pakujesz... oj Ty Ty Ty... Jedna... Nie dobra [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale bym zżarła[emoji3]
Ale jakaś literka A i bedzie gitWedlug apki 17+4. Bedzie widać, bo ta sukienka byla dopasowana do ciala.... teraz się skapnęłam xD szybko xD
24 kwietnia
Ja ogórków nie jadłam A dzisiaj mam takie wzdęcia że chłop myśli że bomby ktoś podkłada [emoji23][emoji23][emoji23]
dziewczyny my tu o żarcie i tyciu ale ile tak naprawdę zdrowo powinno się przybrać na wadzeWidziałam właśnie że nas podgladasz i posciki pakujesz... oj Ty Ty Ty... Jedna... Nie dobra [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja kombinuje czy nie zaczac robic pulpetow bo mam straszna ochotę xD
W poprzedniej ciazy mialam już widoczny xDAle jakaś literka A i bedzie gitwiekszosc dziewczyn ma na prawde nieduze brzuszki w tym czasie
![]()
dziewczyny my tu o żarcie i tyciu ale ile tak naprawdę zdrowo powinno się przybrać na wadze
Ogórka kiszonego do tego podać madam?Jak zrobisz to wyślij trochę [emoji7][emoji7][emoji23][emoji23]