reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

U mnie wspomniane kotleciki

IMG_1862.JPG

IMG_1863.JPG

reklama
Olej babe! Mi moja powiedział z powiedziała mi z mam w ciąży dnia zachodzić [emoji23][emoji23][emoji23] Mslalm że się przewrocie taka menda wredna!
Już widzę minę mojej szefowej jak powiem jej o ciąży [emoji86] zabije mnie wzrokiem bazyliszka [emoji28]

My właśnie z mężem i córa wróciliśmy z rowerów przejechaliśmy 12 km [emoji85][emoji23] jesteśmy na działce koło Radzymina odpoczywamy. Wiec u mnie aktywna sobota a co jutro czas pokaże :) gratuluje nowych kresek [emoji7]

Ja daję jeszcze natkę pietruszki i zamiast kukurydzy bo nie jestem jej fanką daje np starte pieczarki na tarce [emoji7][emoji7][emoji7] Uwielbiam! Ale mnie ochota naszła [emoji7]
Pierś z kurczaka, papryka czerwona, kukurydza, ser żółty, jajka i trochę maki [emoji5]na koniec dałam pietruszkę zielona

reklama
Do góry