reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Przypomnij prosze ktory u Ciebie tydzień i dzień?

Dziewczynu a wy kiedy planujecie pierwsza wizytę?
4+6 wg preglife.

Nie wiem kiedy wizyta bo mam taki dylemat co do lekarzy ze szok... jutro kolezanka mnie moze zapisze do tego u ktorego prowadzilam pierwsza ciaze .

Moja mama wie. Jakoś sama czułam, że chcę jej powiedzieć. Liczę się z tym, że jeszcze może być różnie i mówią, żeby nie informować bliskich za szybko, ale i tak zdecydowałam się ją wtajemniczyć
Dziewczyny czy Wasi rodzice juz wiedza? Nie wierze co prawda w zabobony ze do konca 1 trymestru itp, ale sie zastanawiam czy nie powiedziec rodzicom... mam taki metlik. I bym moze miala jakiekolwiek pretensje mojej mamy z glowy... tak mnie ta rozmowa z mama (i tu nie mam slowa na to), ze mam ochote im powiedziec....

No druga sprawa ze rodzice i tesciowie "maja swoje lata " a moj tata ma teraz trochę problemow ze zdrowiem. Moze to by go zmotywowalo do sluchania zalecen lekarzy... (stad sie wziela operacja o ktorej wyzej wspominalam).... nie powiem ale bardzo na to licze....

Ja idę w patek wg aplikacji 4+4 będzie.
Chociaż u mnie wiem kiedy mogło dojść do zapłodnienia. Przytulanki 17.01 owu w teorii 19/20.01 więc wtedy. Chociaż już tego 17 miałam wrażenie,że to TEN DZIEŃ

reklama
Przypomnij prosze ktory u Ciebie tydzień i dzień?

Dziewczynu a wy kiedy planujecie pierwsza wizytę?
Ja dziś 5+2, do lekarza pójdę albo w piątek 5+5 albo w poniedziałek 6+1, jeśli uda mi się złapać mojego lekarza w przychodni, w której również przyjmuje, bo prywatnie najbliższy wolny termin ma na 5 marca.

Do góry