locala
Fanka BB :)
Oni chyba poprostu tak mają [emoji23]
Tak jak mój [emoji23][emoji85] Totalne moje przeciwieństwo [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak jak mój [emoji23][emoji85] Totalne moje przeciwieństwo [emoji23]
nie... mi dala dopiero jak pojawilo sie serduszko, bylam wtedy chyba 6+5 na wizycie takze spokojnie. Wszystko bedzie dobrze!!! Zobaczysz.Myslisz ze za tydzień to nie za późno?
Chciałabym właśnie żeby we wtorek o lekarz dał skierowanie na wszystkie hormony jakie mamyZdiagnozowali PCOS, ale nigdy torbieli nie miałam. Miałam zaburzone hormony, ale trudno żeby nie były zaburzone jak 1,5 roku nie miałam @... Jak zaczęłam brać metformax i później duphaston 18-27 dc, to wszystko się unormowało i badania mam idealne, @ regularna, męczą mnie tylko objawy progesteronowe przed @Może to wcale nie PCOS tylko po prostu zaburzeni hormonalne... Nie ufam im za bardzo
![]()
Dobrze że już po sesji i mogę sobie leżeć w domciunie... mi dala dopiero jak pojawilo sie serduszko, bylam wtedy chyba 6+5 na wizycie takze spokojnie. Wszystko bedzie dobrze!!! Zobaczysz.
Mi nikt też nie powiedział że to mam. Tylko jeden lekarz zwrócił uwagę.Chciałabym właśnie żeby we wtorek o lekarz dał skierowanie na wszystkie hormony jakie mamy [emoji28] ja u siebie podejrzewam pcos ale żaden lekarz nigdy nie powiedział że to mam ... Wręcz wykluczali . No skąd te wahania w długości cyklu. Ostatni ponad 50 dniowy miałam cykl w którym wyjmowałam wkładkę a potem już były średnio 35-38 więc git . A teraz znowu cyrk na kółkach
w ogole sie nie denerwuj!!! wiem, ze latwo nie jest i na pewno nie bedzie ale kochana zobaczysz, ze wszystko bedzie zajebiscie! jak poszla sesja? sprobuj nie rozmyslac, pelen relaksDobrze że już po sesji i mogę sobie leżeć w domciujakoś tak mniej się denerwuje
![]()
Najlepiej jak byśmy same diagnozy pisały a oni tylko wypisywali skierowania i receptyMi nikt też nie powiedział że to mam. Tylko jeden lekarz zwrócił uwagę.
Odsyłali mnie wiecznie do kliniki..
Igła już za mną czekamy. Dziewczyny nigdy tak łatwo nie lala mi się krew przy povraniu. Także szok [emoji85]
jestem za!!!Najlepiej jak byśmy same diagnozy pisały a oni tylko wypisywali skierowania i recepty![]()