Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U stóp normalnie maluję, u rąk nie ze względu na pracę. Włosów nie farbuję, ale chyba czas zacząć, bo zaczynam siwieć![]()
Mnie też można dopisaćNasza lista nick plus terminy ostatniej @ termin porodu wizyty miasto wiek.. prosiłam słońce jakiś czas temu ale może gdzieś pominęłaś ten post dlatego Ciebie nie ma ale z chęcią uzupełnie.. jak również inne mamy oraz ewentualne inne juz kolejne terminy wizyt
I mnie wizyta 19.02
Mnie też można dopisaćdata ostatniej @ 2.01.2020, termin z om 9.10.2020, Agata, Toruń, 28 lat
A paznokci nie maluję już hybryda bo mi strasznie zjechały płytkę![]()
Kolejną z KujawMnie też można dopisaćdata ostatniej @ 2.01.2020, termin z om 9.10.2020, Agata, Toruń, 28 lat
A paznokci nie maluję już hybryda bo mi strasznie zjechały płytkę![]()
Prosze aktualna na tą godzinę.. nowe dziewczyny dopisane, żeby nie bylo wam smutno [emoji3]
Kuj-pom daje radę cały czas [emoji7]Zobacz załącznik 1077164
W Toruniu jest jedna porodówka więc jest wieczne oblężenie [emoji23]No no kujawy przezyja oblezenie porodówek w pazdzierniku [emoji23]
A ja brak boku tłumaczę karmieniem nocnym właśnie...Ja co chwilę macam cycki czy może coś poczuje ale też nic.
A tu zwalam winę na odsrawienie dziecka od cycka bo może to dlatego a odstawiłam dość niedawno bo 2 miesiące temu
To sobie tak tlumacze to jeszcze nie reagują