reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Nie wiem jakie jest myslenie ZUS ale nie bede tesciowej czy mamy ciagnac kilkanascie kilkadziesiat kilometrow zeby mi psa pod blok wypuscila [emoji23] tak zeby bylo zgodnie z prawem ;) albo maz nie bedzie sie zwalnial z pracy zeby z psem wyjsc [emoji23]

Takie sytuacje sa kuriozalne, smieszne a przy tym tragiczne [emoji23]
No niestety jak jesteś chora to cała resztę może robić ktoś z rodziny. Tyjestes chora i masz leżeć

reklama
No ale jest jak jest i nic z tym nie zrobimy :) dziurę finansowa trzeba łatac :)

A teraz cos moze z przyjemniejszych tematow: jakie plany na weekend ? Aktywnie czy moze leniwie ? :)

Dzień dobry ;)
W planach sprzątanie, spacer, kino z synem. Jutro najpierw idziemy na urodziny mojego siostrzeńca, a wieczorem jadę do pracy, znowu noc. Nic tylko sobie w łeb palnąć. W poniedziałek będę spała po nocy, we wtorek dwunastka na dzień, ale za to w środę [emoji16] w środę w końcu wizyta u lekarza, nie mogę się doczekać! No a po wizycie znowu noc... Heheh ale i tak nie mogę się doczekać tej środy.
No ale jest jak jest i nic z tym nie zrobimy :) dziurę finansowa trzeba łatac :)

A teraz cos moze z przyjemniejszych tematow: jakie plany na weekend ? Aktywnie czy moze leniwie ? :)

Hej dziewczyny z tym Zusem trochę przesadzacie fakt robią kontrole kobiet w ciąży, ale to są wg mnie uzasadnione bo jak są na własnej działalności i nagle podnoszą sobie składki do poziomu 9 tyś miesiecznie i po chwili ida na l4 z tytułu ciazy to to jest jawne okradanie państwa.. możecie się oczywiscie z mna nie zgodzic ale uważam, ze nie ktore kobiety po prostu przesadzają... zreszta lubego mama pracuje w zusie i takich przypadków jest coraz więcej. Generalnie chyba spoleczeństwo jest teraz nastawione na cwaniakowanie.

U mnie latwego dnia nie bedzie bo teraz sprzatam potem jade do bydzi niestety autobusem odoprowadzamy auto do mechanika potem do ciotki odebrać soczewki powrót do domu pakowanie lubego na wyjazd i moze chwila spokoju... w sumie to z 150 km dziś zrobię łącznie

Ja to poki co leze i pachne :) mloda tylko drazni o telefon zeby pograc... pozniej egzamin, do mamy zajechac zyczenia zlozyc z okazji 40 rocznicy slubu i do domu :)

Tez studiuje i do tego pracuje i u nas zadna z dziewczyn nie korzystala z zadnych ulg na egzaminach itp a dzieciakow przez 5 lat urodzilo nam sie sporo :)

Na studiach nie zamierzam korzystac z zadnych przywilejow, bo mnie one ani nie stresuja ani nic, na obronę tez normalnie pojde i nie zamierzam wydziwiac.

Natomiast praca to juz inna bajka i nie uwazam tego za naduzycie.
A ja zamierzam bo jedna ciążę straciłam i teraz zrobie wszystko by było ok. Nie oznacza to obijania się itd

reklama
Do góry