reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Albo na chemii szukaj albo na kosmetykach (szczegolnie tych koncowkach kolekcji czy jakos tak) ja ostatnio widzialam na takich jakby wysepkach u nas jak robia dla koncowek produktow
super! a gdzie w biedrze sa testy? myślałam ze tam nie ma.. biedre mam blisko to może jednak pójdę :D

reklama
To jest dramat! Nk rentę dostaniemy, jak weźmiemy głowę pod pachą i będziemy zapierdzielac DO ZUSu [emoji23][emoji2356] No mój kręgosłup w marnym stanie, żebym po porodzie nie musiała tylko mieć jakie operacji bo wtedy to już nie wiem, balkoniki tylko zostanie [emoji2368][emoji2368][emoji2356][emoji23]
[emoji23] poczekaj az kilogramy zaczna rosnac a pozniej bedzie dzwigania i bujania :D renta jak nic :D takie mlode a tak szybko sie sypiemy [emoji23]

A zebys wiedziala ze tak ;) nie wiem czym to spowodowane ale coraz mlodszym osobom siadaja kregoslupy, rece, nogi ... straszne to jest :o ja mam w kwietniu 26 lat, reka do operacji w 2 miejscach, kolano do operacji po wypadku, w kregoslupie cuda wianki... co to bedzie za 20-30 lat ?
haha rente nam powinni dać zaraz po urodzeniu dziecka + wszystkie zasiłki bez proszenia sie o nie [emoji23][emoji23]

W w kwestii kilogramów to ja już mam załamke [emoji2356] jem jak zwykle, a mam 1,5 na plus. Stawiam, że to woda, bo od zawsze milam do tego skłonność. Nawet przed miesiączka dużo "tyłam". Poza tym przestaje się dopinać w spodnie, bo zawsze nosiłam obcisłe, a brzuch mam masakrycznie wzdęty [emoji2356] trzeba będzie nowe spodnie kupić
[emoji23] poczekaj az kilogramy zaczna rosnac a pozniej bedzie dzwigania i bujania :D renta jak nic :D takie mlode a tak szybko sie sypiemy [emoji23]

A zebys wiedziala ze tak ;) nie wiem czym to spowodowane ale coraz mlodszym osobom siadaja kregoslupy, rece, nogi ... straszne to jest :o ja mam w kwietniu 26 lat, reka do operacji w 2 miejscach, kolano do operacji po wypadku, w kregoslupie cuda wianki... co to bedzie za 20-30 lat ?
bóle kreręgosłupa szczególnie w lędźwiowym odcinku to choroba cywilizacyjna spowodowana siedzeniem

Ludzki kręgosłup przyzwyczajony jest do stania i leżenia a nie siedzenia.
No i kręgosłup uwielbia ruch w każdej płaszczyźnie
Wszystkie ćwiczenia rozluźniające kręgosłup to są właśnie ruchy w każdą stronę:)

Kurcze ale mi się tu nie chce siedzieć, nudy dzisiaj masakryczne, jeszcze tylko przeżyć do 15.00 i wsiadam na rowerek

No ja w jeansy nie wchodze a zgubilam gdzies 2 kilo [emoji23] jutro moze po zapasy legginsow pojade, bo mam jedne wyjsciowe [emoji14]
W w kwestii kilogramów to ja już mam załamke [emoji2356] jem jak zwykle, a mam 1,5 na plus. Stawiam, że to woda, bo od zawsze milam do tego skłonność. Nawet przed miesiączka dużo "tyłam". Poza tym przestaje się dopinać w spodnie, bo zawsze nosiłam obcisłe, a brzuch mam masakrycznie wzdęty [emoji2356] trzeba będzie nowe spodnie kupić

A tak w ogóle to dzień dobry. Wstałam po nocy, nie wyspałam się wcale (bo jak się wyspać w trzy godziny), ale musiałam się już ruszyć, bo w nocy inaczej nie zasnę, a jutro o 5 trzeba wstać na dyżur. Pogoda za oknem całkiem fajna ;) poza tym moje dziecko przyniosło szkarlatyna do domu, gorączkuje, cały dzień śpi. Mam nadziej, że on niego nie złapię.

reklama
U mnie caly rozjechany w kazda mozliwa strone. Efekt fizycznej pracy przez kilka lat. Akurat lędzwiowy w tym wszystkim z tego co pamietam najlepiej wyglada [emoji23]
Kręgosłupy szczególnie w lędźwiowym odcinku to choroba cywilizacyjna spowodowana siedzeniem

Ludzki kręgosłup przyzwyczajony jest do stania i leżenia a nie siedzenia.
No i kręgosłup uwielbia ruch w każdej płaszczyźnie
Wszystkie ćwiczenia rozluźniające kręgosłup to są właśnie ruchy w każdą stronę:)

Kurcze ale mi się tu nie chce siedzieć, nudy dzisiaj masakryczne, jeszcze tylko przeżyć do 15.00 i wsiadam na rowerek

Do góry