ElaStyczna
Fanka BB :)
Ja tez biore a mimo to czasem sobie skoczyBiorę dostinex na PRL i euthyrox na tsh zobaczymy...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez biore a mimo to czasem sobie skoczyBiorę dostinex na PRL i euthyrox na tsh zobaczymy...![]()
Nie no wiecie to nie jest nie wiadomo jaki masaż, parę razy pomaca rękawięc serio wątpię żeby cokolwiek to zmieniało, za to mąż będzie specjalista od cycuchow
oby tylko moich [emoji85][emoji1787]
Biorę dostinex na PRL i euthyrox na tsh zobaczymy...![]()
Kurcze tak mi zawsze wieczorem szkoda jak siadam do kompa ze mam takie zaleglosci i juz nie jestem w stanie wszystkiego przeczytacile sie tu dzieje hehe
Dziewczyny, piątek beta 53,3. Dziś 245! <3
Czekamy!Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godzinyNie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda
Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo
![]()
trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!! beda piekne 2 kreseczki! musza!!!Niestety nie wytrzymałam i musiałam wysiusiać się o 17:45, więc od tej pory już walczę i czekam 3 godzinyNie wiem czy to ma sens testować o 21 czy nie lepiej rano, ale kupiłam w DOZ jakiś taki mega tani test za niecałe 8 zł z czułością od 10 to nawet mi nie szkoda
Zrobię dziś i jutro rano w 14 dpo
![]()
gratulacje mamusiu!!!!!!!!!! ❤ ❤ ❤Boże... Czy to się dzieje naprawdę?
Cała się trzęsę. Wynik po 1 min. Na DOZ od 10.... serce wali mi jak szalone....
Zobacz załącznik 1078707
Boże... Czy to się dzieje naprawdę?
Cała się trzęsę. Wynik po 1 min. Na DOZ od 10.... serce wali mi jak szalone....
Zobacz załącznik 1078707