Liliana87
Fanka BB :)
@Artemida90 Ty wiesz,ze ja tutaj czekam prawda? Jak na szpilkach [emoji8][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też sobie mowilam,że przez jakiś czas nie będę zaglądała, ale to jest silniejsze ode mnie. Tutaj się taka więź zacisnelaMiło że o mnie pamietasz. Nie piszę codziennie ale codziennie was czytam i wszystko tytaj z wami przeżywam. Muszę trochę z tym ivf wyluzować , bo ostatnio pozwoliłam by to zajeło całe moje życie a jak przyszła porażka to katastrofa dla mojego stanu umysłu. Obecnie pracuje nad tym żeby walczyć dalej o swoje marzenia ale też poprostu żyć pomimo wszystko) ale cholera strasznie to ciężkie bo ciągle myślę tylko o tym. Chyba jestem skrzywiona i zamiast.do ginekologa powinnam iść do świrologa
![]()
)
Popieram z całegoTeż sobie mowilam,że przez jakiś czas nie będę zaglądała, ale to jest silniejsze ode mnie. Tutaj się taka więź zacisnela![]()
Hahaha no i ja też czekam. Przebudzilam sie i mowie juz godzina po usg to zajrze@Artemida90 Ty wiesz,ze ja tutaj czekam prawda? Jak na szpilkach [emoji8][emoji8]
coś w tym może byćDziewczyny ja dzisiaj duzo lepie. To musiala byc chyba wirusowka bo mnie troche gardlo boli. Tak sobie pomyslalam ze skoro tak latwo sie zarazam to moze i z immunologia nie jest najgorzej![]()
Oni chyba mają takie przekonanie o wyższości swoich poglądów nad innymi że czują taki wewnętrzny imperatyw, żeby wciskać je wszystkim. Takie zryte berety... Wchodzi żeby opluć, powymądrzać się i umoralniać wg swoich kryteriów. To tacy ludzie którzy nie akceptują tego, że można mieć inne poglądy niż oni. I uważają wszystko co inne za złe i wymagające zwalczania. Nienawidzę takich ludzi...Zastanawiam się po co tacy ludzie wchodzą na nasze forum?! Lepiej im jak takie coś napiszą . Przecież my po takim wpisie nie zmienimy zdania. My walczymy bo chcemy. Nikt nas do tego nie zmusza
Super kochanaDziewczynki chciałabym Wam przedstawić mój zarodeczek, na razie nie ma serduszka - albo go nie widać, za tydzień (18.02) usg serduszkowe. Wg usg 6t3d czyli pokrywa się z wyliczeniami. Jestem szczęśliwa i spokojna.
Zobacz załącznik 1078804