reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Czekamy z Toba :) szkoda ze tak pozno :( ja najwczesniej mialam po 2 godzinach :) w sumie dobrze do domu nie zdazylam z labo wrocic [emoji23] wiec trzymam teraz kciuki zeby byla wysoka, ladna i szybko :)
Teoretycznie 19:00 to najpóźniej, byłam tam od razu po otwarciu laboratorium, więc może będzie wcześniej :) Kiedyś chyba jakieś wyniki miałam około 14:00! Mam nadzieję, że beta i tarczyca ładna, bo progesteron chyba tak skoro odpukać plamień nie ma :D

A ja zasnęłam.. Na szczęście teraz się przebudzilam i pierwsza mysl "fagas bleucoco! “i szybko dawaj na forum zobaczyć co tam :D i dobrze bo już miałam 10 stron do nadrobienia, a co by było gdybym wstala o jakiejś 10?[emoji23]
Mega się cieszę i zazdroszczę tych wrażeń! Tobie i jemu [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja miałam 46 stron do nadronienia. Zostało mi jeszcxe triche [emoji23][emoji23]

Q
ja w tym cyklu też miałam śluz płodny już ok 10, 11 DC gdzie zawsze podobnie jak u Ciebie w 19, 20. Czułam kłucie jajnika jak na owu też wcześniej niż zwykle. Ale czy ta owu w ogóle była to nie wiem. W tym miesiącu nie miałam nawet testów owu więc nie wiem czy któryś byłby pozytywny

Ja w tym cykli wiz płodny miałam od 9dc a owu była dopeiro w 19dc 🤷🏻‍♀️

reklama
Na upartego mam do Was niedaleko :) 1.5 godziny i jestem :) tylko ja do jazdy po stolicy mam jakos za slabe nerwy :p
Spoko ja praktycznie przy wjeździe do Warszawy mieszkam ;)
Ooo a gdzie dokladnie? :-)
Niedaleko M1 😏

Dziewczyny dostałam dupka na wywołanie@. Ten cykl co będzie mamy jeszcze sami spróbować. Jak nie wyjdzie to następny cykl z monitoringiem. Jak nie pyknie w cyklu z monitoringiem to inseminacja....

Do góry