reklama
locala
Fanka BB :)
Mój ginekolog do którego chodzę prywatnie jest ordynatorem i większości monitoringów mam za free w szpitalu [emoji846]
W niedzielę? Gdzie w niedzielę robią monitoring? [emoji3]
ForgetMeeNot
W punkt. Ale myślę, że nikt kto przez to nie przeszedł nawet sobie nie wyobraża jak to jest [emoji6]
Dokładnie tak [emoji846] można sobie planować i zakładać różne scenariusze a potem o tak rzeczywistości weryfikuje [emoji23][emoji23]
To wszystko zależy od dziecka, ja od pierwszych dni gotowałam, sprzątałam, śmigałam na specerki, przyjmowałam gości i jeszcze zdążyłam się wyspać z maluszkiem, ale mój synek tylko jadł i spał na początku, więc generalnie wszystko zależy od dziecka i nie ma się co nastawiać, bo czas pokażedokladnie, kazdy bobas inny. Ja sie nastawiam psychicznie, ze wszytsko ogarne, hehe a tak naparwde jak bedzie to czas zweryfikuje. Plusem jest to, ze przez wiele lat mieszkajac w Uk i pracujac po 12godzin czesto 6 dni w tygodniu, dawalam rade gotowac, uczyc sie, chodzic do kina, znajdowalam czas na hobby, na cwiczenia, w domu zawsze czysto wiec moj P. mowi, ze jestem obrotna i ze potrafie skupic sie na wykonywaniu kilku rzeczy na raz. Mysle, ze samo nastawienie tez duzo daje.
Przeciez nie bede codziennie jesc parowek polanych ketchupe haha![]()
![]()
![]()
ForgetMeeNot
Ja sama czasem myślę, że może mój organizm nie jest jeszcze gotowy na kolejne bo po tym moim hajnidzie [emoji6] co prawdaz teraz gdy ma już 18 miesięcy jest już łatwiej ale nadal zdarzają się trudne dni.
Mam podobne przemyślenia. I z ciąża tak jak z macierzyństwem. Nie wszystko są się zaplanowac, a wręcz da się niewiele w niektórych przypadkach [emoji846]
No jak ja sobie przypomne jak synek ciagle spal a ja i tak na nic czasu nie mialamW punkt. Ale myślę, że nikt kto przez to nie przeszedł nawet sobie nie wyobraża jak to jest![]()
locala
Wyczytalam gdzieś na internetach że przy cienkim endometrium zaleca się picie soku z burakow, podobno najlepszy jest z firmy Dawtona. Zaczelam go wlewac w siebie od poniedziałku, zobaczymy za miesiac czy będzie efekt [emoji4]
Ostatnia edycja:
ForgetMeeNot
To widzicie, ja z kolei nie wyobrażam sobie, żeby ktoś był ze mną w tym najważniejszym pierwszym czasie, bo wtedy człowiek się uczy wszystkiego, karmienia, przewijania, wyrabia sobie jakiś rytm i funkcjonowanie we trójkę (czy więcej), dla mnie to jakiś turbo magiczny czasOczywiście wpadali wszyscy w odzwiedziny i bardzo chętnie przyjmowałam gości, ale nikt u nas nie był na dłużej i jak się uda, to teraz też tak będzie
![]()
Uważam dokładnie tak samo. W tej kwestii mniej znaczy więcej. To zdecydownie magiczny czas, którego każdej z Was zycze z całego serca [emoji846]
kasiaa91
A ile jesteś dni po owu ? Który dzień cyklu ?
wczoraj 11 dpo
reklama
ForgetMeeNot
Wyczytalam gdzieś na internetach że przy cienkim endometrium zaleca się picie soku z burakow, podobno najlepszy jest z firmy Dawtona. Zaczelam go wlewac w siebie od poniedziałku, zobaczymy za misiac czy będzie efekt [emoji4]
O rany, w ja tak nie znoszę buraków [emoji24][emoji24]