reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Chyba Synevo najlepiej. Nie wiem z której części Warszawy jesteś, ale ja korzystałam z labo na Dzikiej i było w miarę sprawnie.
Ja robiłam w Medicover, ale mam tam abonament. Bez niego to ok. 60,00 zł jeżeli dobrze pamietam.
Sprawdzę! Dzięki :) Dzika to tylko kilka przystanków ode mnie :)

Ja też nie wierzyłam dalej jest to nierealne 😂🙈

Dobrze się czuję. Gdyby nie beta 348 to bym nie uwierzyła w to co się dzieje. Wczoraj miałam nudności i ogromne zmęczenie w pracy. Dziś dziadek w szpitalu, więc od rana coś się dzieje i nie mam czasu zwracać na nic uwagi. Dziś tylko było mi trochę słabo, miałam migrenę. Zaczyna mnie też dopadać wilczy głód - nagle, przemożny, że muszę od razu w tej sekundzie zjeść bo umrę 😂 Coś tam w cyckach powoli zaczyna się dziać, ale bardzo powoli! Mam mały apetyt poki co. Tylko te wilcze głody raz na jakiś mi przypominają, że żyję 😂 A no i czasami zakłuje jajnik jeden lub drugi i czasami tak jakby zaszczypie tam w macicy.
Czyli narazie jest spokojnie , to dobrze odpoczywaj ile się da .❤

reklama
Do góry