reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Przy tanim wzroście cp to mało prawdopodobne.
Miałam cp i wszystko na jej temat mam w małym palcu.
Jeśli chcesz być spokojna oznacz progesteron. Właściwe stężenie wyklucza cp w prawie 100%[emoji7][emoji177][emoji177]
Niee nie kłuję się już do dzisiejszej wizyty. Koniec nerwow lekarz wszystko powie. Zapisałam się prywatnie gosciu ma bardzo dobre opinie

Haha może tak być ze działa na ogorasa [emoji1787] Ja w tym cyklu też jadłam ogórkowa, zobaczymy efekty [emoji28]
To chyba kurna ta ogórkowa :o :o Zeżarły i zaciążyły. Czyżby ogórki kwaszone metodą naturalną wspomagały spring plemnikowy i zwiększały wsyssanie się do jajeczka? [emoji848][emoji848]

A może to pochodne gatunku - ogóras wpływa na ogórasa :D

Test z dzisiaj - czułość 25 :)

Załączniki

• 51FBC234-C365-4DA0-97AD-70E1B6A680CA.jpeg
    51FBC234-C365-4DA0-97AD-70E1B6A680CA.jpeg
    419,5 KB · Wyświetleń: 144
  • 57D14E2D-3A3A-43F0-B340-91AD7162D96F.jpeg
    57D14E2D-3A3A-43F0-B340-91AD7162D96F.jpeg
    594,2 KB · Wyświetleń: 143
26dc, test z pierwszego, biel bieli. Cóż, wydaje mi się, że cykl stracony. Przykro jak zawsze. A jak tam u Was?

Ja mam 27 dc i 27 dc, beta wczoraj rano 6,13 (i test Clearblue o czułości 25 z cieniem cienia, dzisiaj już całkiem ładny cień więc beta na pewno większa :) ) ... a test dzisiaj z superpharm o czułości 10 biały jak ściana 😂 robiony z tej samej próbki moczu 😂
Tak że nigdy nie mów nigdy - gdybym zrobiła tylko ten z superpharm byłabym pewna że w środku jest pusto ...

reklama
Do góry