Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam! Ja dzwonie po 14 sie umowic na wizyteDziewczyny o 14.30 dziś moja pierwsza wizyta i usg trzymajcie kciuki6+5 tc
Jak się nie ma na koncie żadnych poronień, to oczywiście się nie dziwię, bo dla Was ciąża=poród [emoji6] Ja mam na koncie pięć poronień, więc też trudno się dziwić mniejszemu entuzjazmowi do wczesnych zakupów [emoji6] Choć żeby nie było, też sobie robię screeny jak mi się coś spodoba [emoji85][emoji85][emoji16]
KciukiDziewczyny o 14.30 dziś moja pierwsza wizyta i usg trzymajcie kciuki6+5 tc
Ja to lubię u facetów takie kwieciste stylówkia dla chłopaka tez by mogło być to body? ? śliczne [emoji7]
Ja niestety nie pomogę, bo nigdy mnie nie boli głowa.. Może jakieś okłady pomogą??Macie jakies domowe sposoby na ból głowy? Od kilku dni umieram doslownie przez to, az podnosic sie boje bo od razu sie kreci w glowie... wyniki i tak zrobie wczesniej. Piguł za bardzo tez nie chce brac. A tez nie sposob caly czas spac zeby nie czuc bolu..
Nigdy az tak mi glowa nie bolala ze az sie krecilo...