kasiaa91
Fanka BB :)
Hej poprosze o date ostatniej @, date porodu wg @, date wizyty jezeli już masz ustaloną..
Data ostatniej @ 18.01
PTP 23.10.2020 - ale chce mieć planowaną cc więc pewnie tydzień/dwa szybciej
Data wizyty 24.02.20
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej poprosze o date ostatniej @, date porodu wg @, date wizyty jezeli już masz ustaloną..
To prawda.Mnie się wydaje,że będąc w 1 ciąży jesteśmy mniej świadome może zagrożeń
Mnie wieczorem tak dziwnie szczypia od srodka- to jest dokładnie to uczucie jak miałam pełno mleka:-)Ja tak z ciekawostek nie czuje w ogóle piersi, nic, po prostu zero.. ani nie są większe, ani bardziej tkliwe,a wyobraźcie sobie że leżałam i wypłynęła mi kropelka mleka, aż sama jestem w mega szoku, że piersi są "w gotowości"![]()
A co to są pampki ?Ah no to to wiem, myslalam ze jakis zabobon mozeja pampki i tak od ok 6 mies zaczne, bez szaleństw bo z mala szybko przeszlam z 1 na 2 wiec tymi najmniejszymi nie szaleje
![]()
Super jak nas tak dużoJest kolejna z malopolski:-) witaj:-)
Och jak dobrze taki post przeczytać, u mnie zupełnie nic 0, u mnie mleko jeszcze jest ale to po karmieniu jeszcze zostało. Więc pewnie nie nowe tylko to stare.Ja tak z ciekawostek nie czuje w ogóle piersi, nic, po prostu zero.. ani nie są większe, ani bardziej tkliwe,a wyobraźcie sobie że leżałam i wypłynęła mi kropelka mleka, aż sama jestem w mega szoku, że piersi są "w gotowości" [emoji85]
Dokładnie tak miałam, poczułam to charakterystyczne uczucie szczypania, czyli napływającego mleka i wypłynęła kropla, szok w trampkach.. Mam nadzieję, że to znaczy, że dzidziuś się tam zadomowił na całe 9 miesięcyMnie wieczorem tak dziwnie szczypia od srodka- to jest dokładnie to uczucie jak miałam pełno mleka:-)
Ja mam wrażenie, że dlatego nie bolą mnie piersi, że właśnie są przygotowane.. Też trochę się tym niepokoilam, bo jednak w ciąży z synkiem bardzo bolały, ale już sama widzę, że to nic nie znaczy..A co to są pampki ?
Ee nie o zabobonach to nie słyszałamale ja w żadne nie wierzę więc jakbym usłyszała to żadnego wrażenia by nie zrobiły Super jak nas tak dużo
Och jak dobrze taki post przeczytać, u mnie zupełnie nic 0, u mnie mleko jeszcze jest ale to po karmieniu jeszcze zostało. Więc pewnie nie nowe tylko to stare.
A co to są pampki ?
Ee nie o zabobonach to nie słyszałamale ja w żadne nie wierzę więc jakbym usłyszała to żadnego wrażenia by nie zrobiły Super jak nas tak dużo
Och jak dobrze taki post przeczytać, u mnie zupełnie nic 0, u mnie mleko jeszcze jest ale to po karmieniu jeszcze zostało. Więc pewnie nie nowe tylko to stare.
ja wogole nic nie czuje kompletnie zero może dlatego ze jeszcze kpJa mam wrażenie, że dlatego nie bolą mnie piersi, że właśnie są przygotowane.. Też trochę się tym niepokoilam, bo jednak w ciąży z synkiem bardzo bolały, ale już sama widzę, że to nic nie znaczy..
O tym samym mysle, ale u mnie Amelka ma swoj pokoj wiec dolacze jej rodzenstwopampki = pampersy
ja narazie nic nie kupuję, napewno wstrzymam sie do wizyty a pierwsze zakupy po polowkowych, a wogole jak będę płec znała bo dla chłopaka to nam aż nadmiar
wczoraj leżałam i sie zastanawiałam jak sie ogarniemy bo w sypialni maly spi w łóżeczku ale dostawiony do domej strony a teraz co ? drugie łóżeczko z 2 strony?? : D oszaleje chyba w październiku [emoji23][emoji23]