reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mama któraś pytała o książki prawda???Wybczci zgubiłam się która:-:)-(Polecam "Niania potrzebna od zaraz", wszystkie Meg Cabot, "Smażone zielone pomdory", ja lubie jeszcze sensacyjno prawnicze.Jak mi się cóś przypomni to podrzuce:-D

reklama
pirrllott ja tez jestem fanka tych gazetek:tak::-)no i wogole z netu,z bb czlowiek sie moze tyle dowiedziec na teamt wychowania i wogole pradzic innych.Wszyscy sobie nawzajem pomagaja jak moga:tak::-)

Dobra ja zmykam na spacerek bo pienke slonkoswieci:cool2: i na na poczte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry::dry::dry:musze wyslac mojej mamie plyty mp3 i cd bo mopj tata jej nagral jej ulubione przeboje:)

Dzień dobry!

Z rana tyle postów? :szok: Co się stało, ktoś umarł? ;-)

Zapomnialam Wam napisac, ze w piatek Grzesiowi pierwszy zabek sie przebil.:tak::-) A dzis widzialam, ze juz druga jedyneczka sie przebija.

Gratulacje!

Inna - Tobie również gratuluję i życzę wszystkiego dobrego :)

Pirrllott - dzielny facet z Ciebie :tak: i dobrze, ze możesz liczyć na swoją mamę. A gdzie w Sosnowcu mieszkasz? Mieszkałam tam kiedyś i pytam z ciekawości ;-)

Leika trochę się rozpędziłyśmy...o przepraszam rozpędziliśmy;-):-D:-D:-D

Dobra ja też lecę, bo Kuba zaczyna się złościć, a za chwilkę po Natalkę do szkoły pędzimy.... to narazie.

pirrllott ja tez jestem fanka tych gazetek:tak::-)no i wogole z netu,z bb czlowiek sie moze tyle dowiedziec na teamt wychowania i wogole pradzic innych.Wszyscy sobie nawzajem pomagaja jak moga:tak::-)

Dobra ja zmykam na spacerek bo pienke slonkoswieci:cool2: i na na poczte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::dry::dry::dry:musze wyslac mojej mamie plyty mp3 i cd bo mopj tata jej nagral jej ulubione przeboje:)
Te gazetki są niesamowite:-) szkoda że tak mało facetów tatusiów to czyta. Masz racje, powinniśmy sobie nawzajem pomagać to budujemy w ten sposób ten świat na dobrych fundamentach:sorry2: Miłego spacerku my też z Arusiem za Chwilkę wychodzimy :-D nasze slonko też świeci dziś pięknie:-)
Pirrllott - dzielny facet z Ciebie :tak: i dobrze, ze możesz liczyć na swoją mamę. A gdzie w Sosnowcu mieszkasz? Mieszkałam tam kiedyś i pytam z ciekawości ;-)
A tam, jaki dzielny:sorry2::zawstydzona/y: po prostu trzeba dać dzieciom życie radosne i staram się im to dać:-) W sosnowcu mieszkam na Zagórzu i miło poznać dawną Sosnowiczanke ;-) A Ty gdzie w Sosnowcu mieszkałaś:sorry2:

U nas też pogoda piękna, słonko świeci, więc pewnie później jak Oliwka już zaliczy swoja drzemkę, pójdziemy na spaceros.
Kurczę, zamówiłam w środę książki z pedagogiki, od razu kasę wpłaciłam, w czwartek rano dostałam maila, że zostały wysłane priorytetem i cisza do tej pory, więc nie wiem jak się nauczę na kolosa, bo kompletnie nie mam z czego :-(.
Czekam aż moje Potworzysko zaśnie i idę się wykąpać :tak:

hey dziewczynki

my juz po chrzcinach! było fajnie
obiecuje jutro Was poczytac i popisac, bo dzis znów mamy problem z kupa...

buziaczki

O rany ile postów:szok:Powoli wchodzę spowrotem w tempo BB a zwłaszcza tego wąteczku ale zanim ja z rana teraz się pozbieram to wy tu już tyle stronek naklikacie:-DA wogóle to o której wy wstajecie że tak się z wszystkim obrabiacie :baffled:Ja to Nowy Rok zaczęłam leniwie i jakoś tak mi nie chce przejść. Może w połowie roku się trochę rozpędzę?;-):-D
Inna wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i super że wszystko się udało, ze się wybawiliście no i że zaliczyłaś koło na studiach:tak:
Pirrllott witaj. Widzę że ciężko cie los doświadczył ale super sobie radzisz no i podziwiam twoją decyzję powrotu do kraju i zajęcie się dziećmi. Super chłopaki no i jak tylko wezmą przykład z tatusia to napewno wkrótce znajdziecie kobietę która da wam szczęście:tak::-)

reklama
Do góry