Qwertyy77
Fanka BB :)
A o Chyłce to serial oglądałam, też dobry :dJa czytałam jutro Hashtag, a siostra czyta jakąś serię o Chyłce? I też polecaJa ostatnio czytałam 'Za zamkniętymi drzwiami', polecam! Nieźle ryje banie[emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A o Chyłce to serial oglądałam, też dobry :dJa czytałam jutro Hashtag, a siostra czyta jakąś serię o Chyłce? I też polecaJa ostatnio czytałam 'Za zamkniętymi drzwiami', polecam! Nieźle ryje banie[emoji23]
No raczej!! "za zamknietymi drzwiami" to właśnie B. A Paris. Jej książki są mega [emoji7]
I o to chodzi! Jato w ogóle mam dziwne klimaty, i jeździmy z moim pod namioty na ryby, minimum dwa razy w roku, siedzimy, pijemy i czytamy książki, uwielbiam takie wylogowanie się że świata, zwłaszcza ze tam gdzie jezdzimy nie ma zasięguKsiążka dobra na wszystko tylko ja jestem taki dzik jak zacznę czytać to nic innego mnie nie interesuje. [emoji2368][emoji23]
I o to chodzi! Jato w ogóle mam dziwne klimaty, i jeździmy z moim pod namioty na ryby, minimum dwa razy w roku, siedzimy, pijemy i czytamy książki, uwielbiam takie wylogowanie się że świata, zwłaszcza ze tam gdzie jezdzimy nie ma zasięgu![]()
I o to chodzi! Jato w ogóle mam dziwne klimaty, i jeździmy z moim pod namioty na ryby, minimum dwa razy w roku, siedzimy, pijemy i czytamy książki, uwielbiam takie wylogowanie się że świata, zwłaszcza ze tam gdzie jezdzimy nie ma zasięgu![]()
Polecam!Napić też się lubię [emoji23][emoji23][emoji23] fajne takie coś to jest prawdziwy reset! Marzy mi się wyjazd chociaż na weekend bo ostatnio jestem przytłoczona [emoji25]
Zdecydowanie powinnaś wrzucić na luz3 tyg od zapłodnienia takMam nadzieję, muszę przestać się fiksować
❤