Qwertyy77
Fanka BB :)
Wpisz w Google "ogórkowa Magdy Gessler", dobra jestNo to pomóżcie dziewczyny w zrobieniu tej zupy. Bo ja dwie lewe ręce do gotowania a nie ukrywam ze zaintrygowała mnie ta ogórkowa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpisz w Google "ogórkowa Magdy Gessler", dobra jestNo to pomóżcie dziewczyny w zrobieniu tej zupy. Bo ja dwie lewe ręce do gotowania a nie ukrywam ze zaintrygowała mnie ta ogórkowa![]()
Ja widzę. Może zrób następny wieczorem. Jak cień ciążowy to już powinien trochę ciemniećDobra dodaje.. ale jak @ przyjdzie to jestem mistrzem oszukancow.. zdjecie z teraz.. czyli 4 h po czyli niewazny.. patrzcie i szukajcie ;D
Zamawialam na ich stronieGdzie to kupiłaś? Efekty są? Bo mi to już chyba nic nie pomoże [emoji2356]
Zamawialam na ich stroniewpisz to co Ci podałam
Biorę od zeszłego tygodnia.
No i byłam u szeptuchy bo chyba miałam coś zadane.
Ja pamiętam że jak się zaręczyliśmy to zostaliśmy też mistrzami świata (Europy?) W siatkówkę To był 2014 rok. Wrzesień? [emoji23] zawsze googluje jak nie pamiętam [emoji6]Zazdro. Mój nawet daty Zareczyn nie pamięta [emoji23][emoji23][emoji23] Oby ślubu pamiętam bo za dwa miesiące pierwsza hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Hmm dobra zobaczymy. Nadziei sobie nie robie bo znow placz nedzie jak przyjdzie @ zdjevie tez jest zeobione duuuuzo po wiec to moze byc ta wyschnieta fsbryczna kreskaJa widzę. Może zrób następny wieczorem. Jak cień ciążowy to już powinien trochę ciemnieć
Zamawialam na ich stroniewpisz to co Ci podałam
Biorę od zeszłego tygodnia.
No i byłam u szeptuchy bo chyba miałam coś zadane.
Ja pamiętam że jak się zaręczyliśmy to zostaliśmy też mistrzami świata (Europy?) W siatkówkę To był 2014 rok. Wrzesień? [emoji23] zawsze googluje jak nie pamiętam [emoji6]
A ze ślubem już nie mam takich problemów bo ściągam obrączkę i sprawdzam [emoji23] a poznaliśmy się w moje urodziny więc też nie mam problemów z tą datą [emoji6]
Kasia była dziewczyną Ramka jakiś czas [emoji846] cóż to była za para [emoji16] najbardziej płodni autorzy w pl [emoji16]Ja czytam jego książkę pierwszy raz ale póki co niezłamuszę obczaić tą Stachule. Próbowałam czytać kasie Bonde bo tak głośno o niej, ale nie podeszła mi, zabardzo wszytsko się wlecze i za dużo opisów
![]()
Zobacz!! Bardzo podobnie[emoji4] i to na czułości 10 takze...Hmm dobra zobaczymy. Nadziei sobie nie robie bo znow placz nedzie jak przyjdzie @ zdjevie tez jest zeobione duuuuzo po wiec to moze byc ta wyschnieta fsbryczna kreska![]()