Megi_Meg
Fanka BB :)
@Elenaa - dlatego nienawidzę czytać jak ktoś pisze, że jest rozczarowany, bo wtedy sobie myślę, ciekawe czy Tobą rodzice też byli rozczarowani. Ale mniejsza z tym. Jak czytam Ciebie, to tak jakbym czytała o sobie
miśki w dzieciństwie, samochody sterowane, grałam w koszykówkę, w piłkę nożną też, (do tej pory robię kapki jak mam okazję haha) później zaczęłam grać w tenisa ziemnego i tak zostało do dziś. Na weterynarię miałam startować, ale z chemii byłam słaba. Kiecki późno zaczęłam nosić, bo byłam bardzo szczupła i się wstydziłam, ale za to teraz mam nogi marzeń na które pracowałam całe życie
Moja córka w nosie miała wszystko do momentu kiedy poszła do przedszkola - i zaczęła się rewia mody i fryzur, ale po woli to mija. Póki co jest bardzo ułożona, nigdy nie miałam sytuacji, żeby coś płaczem wymuszała, ogólnie czasami myślę, że ona urodziła się z mózgiem dorosłej osoby. Lubi sport, ale nie tak jak ja i mój mąż, za to uwielbia studiować ciało człowieka, cały pokój ma w plakatach i modelach anatomicznych.
Moja córka w nosie miała wszystko do momentu kiedy poszła do przedszkola - i zaczęła się rewia mody i fryzur, ale po woli to mija. Póki co jest bardzo ułożona, nigdy nie miałam sytuacji, żeby coś płaczem wymuszała, ogólnie czasami myślę, że ona urodziła się z mózgiem dorosłej osoby. Lubi sport, ale nie tak jak ja i mój mąż, za to uwielbia studiować ciało człowieka, cały pokój ma w plakatach i modelach anatomicznych.