bleucoco
Fanka BB :)
DuphastonMam 2 pęcherzyki po 18mm na prawym ale endo ok 7... Co bierzecie na wzrost endo?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DuphastonMam 2 pęcherzyki po 18mm na prawym ale endo ok 7... Co bierzecie na wzrost endo?
Ale to już czy dopiero jak pęknieciu?Duphaston![]()
Tak serduszko pojawia sie zazwyczaj w granicach ukonczonego 6 tygodnia czyli 6tydz i wiecej, czasek pozniej sie pojawia serduszko, w granicach skonczonegi 7 tyg.Cudnie. Tak też myślałam, że mogłabym przyjść wcześniej na to USG (w tym tygodniu), ale gine kazała mi przyjść dopiero 28.02 i strasznie mi przykro haha
Chociaż zaraz ja chyba ciągle źle liczę. Skoro mam ukończonych5 tygodni i zaczęłam 6 to w tym tygodniu mam 5 + x, czyli dopiero w przyszłym będę na Twoim etapie prawda?
Ja miałam zalecenie od 18 dc przy 30-31 dniowych cyklach. Czyli teoretycznie miało być chyba zaraz po owulacji, ale jak brałam jeszcze castagnus to miałam owulację wcześniej, ale tak czy siak endo zawsze miałam ładne, teraz miałam USG 4+5 i endo ciążoweAle to już czy dopiero jak pęknieciu?
JaUWAGA UWAGA !! OGLOSZENIE PARAFIALNE!!!! Dostalam liste wymagań co do wątku zamkniętego.
Gadamy tu o wszystkim i o niczym niby, ale tez sa sprawy intymne, prywatne zale, zdjecia, usg, wyniki, a nawet fryzury i tak dalej. Wobec powyzszego niniejszym informuję, iż będę tworzyć listę poniewaz są tu osoby chętne do takowego wątku a zdarzaja sie tez "podglądacze". Tylko pytanie ile osob byloby tym zainteresowanych- poki co tak orientacyjnie na szybko. Utworzę raczej podwątek z listą, ale to pod wieczor gdzie frekwencja jest zazwyczaj bardzo wysoka![]()
Okej to ja już wszystko rozumiem, czyli dobrze się umówiłam na to USG, będzie 6+5, trzeba czekać cierpliwieTak serduszko pojawia sie zazwyczaj w granicach ukonczonego 6 tygodnia czyli 6tydz i wiecej, czasek pozniej sie pojawia serduszko, w granicach skonczonegi 7 tyg.![]()