Ja sama chyba zaczelam mówić do bobo maja jak zaczęłam plamić i mowilam do brzucha maja nie mogę przejść tego drugi razUwazaj bo Maje to charakterne babkimam jedna w domu i ma taki charakterek ze mozna czasem wyjsc z siebie i stanąć obok
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sama chyba zaczelam mówić do bobo maja jak zaczęłam plamić i mowilam do brzucha maja nie mogę przejść tego drugi razUwazaj bo Maje to charakterne babkimam jedna w domu i ma taki charakterek ze mozna czasem wyjsc z siebie i stanąć obok
![]()
Sluszna koncepcja :-)My bedziemy wybierac jak juz bedziemy znali plec, na razie brak propozycji
Super . Grube krechy gratulacjeW sumieoby Bobo takich nie miało
A mój luby już mowi o Bobo Maja albo Staś. Także jak mieliśmy 4 imiona wybrane tak mamy już tylko dwa
![]()
Test robiłam 9 dpo więc dosyć wcześnie. Jak okres nie przyjdzie to teraz w czwartek planuje zatestowac znowu, wtedy będzie 12 dpo to już powinno być coś widać jeśli by się udało.Buuu a kiedy termin @? Moze jeszcze sie to zmieni?
Duża dawka Wit c, coś na gardelko, wygrzać się pod kocem i może się chorobsko nie rozwinie :*Jestem wściekła. Wstałam rano z lekka gorączka, bolącym gardłem i ogólnym. Czuje się jak kupa a wyglądam jeszcze gorzej [emoji53]
W tym tygodniu owu [emoji853] prawdopodobnie w piątek. Dziś chyba odpuszczę przytulanki [emoji21][emoji21] łąj nał, łaaaaaj