reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny. Nie wiem czy nadmiernie marudzę, ale te wyniki niby pozytywne ale dziwnie duże i się tym martwię.

Beta jest 2032 (przyrosty na 48h pow 140%) piątek 354 wtorek 134
Progesteron 160,6 !!!!!!

Co to może znaczyć? Puste jajo?
A ja uważam ze 👯 lub jak to na forum novum piszą embrilodzy- wysokie wartości bety świadczą o dobrostanu ciazy!!! Moim zdaniem jest extra!!!! Progesteron już jest tez wytwarzany przez kosmowke wiec dodając ten podawany jest ok!!!

Kurcze dziewczyny ale mam doła 😭 moj maz został bez pracy😭 bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra . 😭😭😭
Bardzo mi przykro 😔😔😔 tak czułam, że się pozmienia... U nas też przestuj w pracy, ja przez te ciągle wyjazdy do Polski ( biorę bezpłatny urlop wtedy)
Miałam już rozmowe, że mnie chcą zwolnić dyscyplinarnie... I rzeczywiście już parę osób ode mnie poleciało, szukają byle wymówki bo pracy mało

reklama
@Laurka2019 napisz mi proszę jak to jest z wyborem zarodka do transferu jeśli prawidłowe genetycznie masz 2, Ty czy embriolog wskazuje który podać pierwszy? Masz wyniku podany czy kariotyp jest męski czy żeński?

Do góry