No popatrz Ty się, człowiek późno z pracy wraca, w domu na szybkiego zjadłam warzywa z patelni z przedwczoraj i sobie spokojnie z rumiankiem w ręku czyta forum, a tu o takie rzeczy się posadza[emoji23][emoji23][emoji23]
Daj dziewczynie wypić w spokoju, bo się czkawki nabawi
reklama
Teraz koty się będą opierdzielac całymi dniamiJestem z ciebie taka dumna [emoji23][emoji23][emoji23]
Padłam przy tym hehe dobreCooooo, przyznaj się że się spodobało [emoji23][emoji23][emoji23]. A wiesz że czasem sobie puszczę takiego odmużdżacza [emoji12]
Wow ale czadMówili dzis w wiadomościach,ze gdzies w Polsce, ale nie wiem gdzie, nie przyswoilam otwierają klasę w liceum lub technikum o kierunku disco polo i będzie tam uczył między innymi ten Miller od "jesteś szalona".. dżizys. Co sie dzieje[emoji85][emoji85][emoji85]
Ja tez wole wieczorem, bo rano się spieszę do pracy i mnie wkurza jak to za długo trwaA ja właśnie lubie tylko wieczorem . Bo rano mam wrazenie ze jestem brzydka ,zaspana, nie swiezy oddechchyba cos jest ze mna nie tak
KarolinaJ79
Fanka BB :)
A ja uważam zeDziewczyny. Nie wiem czy nadmiernie marudzę, ale te wyniki niby pozytywne ale dziwnie duże i się tym martwię.
Beta jest 2032 (przyrosty na 48h pow 140%) piątek 354 wtorek 134
Progesteron 160,6 !!!!!!
Co to może znaczyć? Puste jajo?
KarolinaJ79
@fredka84 mysle ze chodzi o to żeby wykończyć bezpłodne pary- taka Sparta w Polsce pisio.... rowskaZgadzam się z wszystkim co napisałaś - właśnie prawie to samo mówiłam koleżance z biurka obok [emoji49]. Będziemy niedługo kuźwa palić ogniska, tańczyć dookoła i prosic o uleczenie [emoji49]
@bazylia128 cos nie udało Ci się Szybko spławić tej somsiadki 
Bardzo mi przykroKurcze dziewczyny ale mam dołamoj maz został bez pracy
bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra .
![]()
Miałam już rozmowe, że mnie chcą zwolnić dyscyplinarnie... I rzeczywiście już parę osób ode mnie poleciało, szukają byle wymówki bo pracy mało
reklama
Aduś16
@Laurka2019 napisz mi proszę jak to jest z wyborem zarodka do transferu jeśli prawidłowe genetycznie masz 2, Ty czy embriolog wskazuje który podać pierwszy? Masz wyniku podany czy kariotyp jest męski czy żeński?
Podziel się: