reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Mieszkania to jest WGL dramat. Nasze mieszkanie było warte 4 lata temu 130 tyś w tej chwili już 180 porażka [emoji2356]
A bo wszytko idzie w góre tylko. pensje stoją ... a wszystko drożeje...
żeby mieszkania podrożały o 100% to jest jakiś aburd... zanim kupie to będę miała z 50 lat...

reklama
Ja to codziennie tracę 100 zł. Same obiady ile kosztują. Masakra. Miecho drogie, a mój mąż nie je zup i co ja mam zrobić [emoji2356][emoji33][emoji2368] 2000 zł miesięcznie na samo żarcie idzie... ludu drogi[emoji2368][emoji2368]
Oj masakra! Mój upodobał sobie od jakiegoś czasu dietę pudełkową, więc gotujemy dla nas dwojga w weekendy, a tak to tylko dla jednej osoby więc nie jest tak źle. W dodatku ja nie jem mięsa 🤷🏼‍♀️ Zawsze jakaś oszczędność 😂

Ja mam najczęściej rozmiar 65 g, a teraz 70h bo jeszcze nie wróciłam do swojej wagi.
Ale polecam Waśń dziewczyny bardzo takie przedłużki do biustonosza - kosztują grosze, a nie trzeba od razu kupować nowych, które początkowo są tylko na chwile.

Mieszkania to jest WGL dramat. Nasze mieszkanie było warte 4 lata temu 130 tyś w tej chwili już 180 porażka [emoji2356]
My kupowaliśmy mieszkanie 2 lata temu. 3 pokoje 55m2 plus ogródek 60m2. Teraz musielibyśmy za takie dać ok 100tys więcej. To jest jakiś koooosmos. Masakra. Tak się cieszę że nam się udało w miarę normalnie kupić. Moja przyjaciółka zaczęła się rozglądać za mieszkaniem wtedy co ja. Ale nic jej nie pasowało bo ona chciała oddzielna kuchnie i dwa garaże i żeby jeszcze duże było. I co? I teraz nie ma już zdolności. Nie kupi trzech pokoi w tym roku stać ją tylko na dwa .. dramat

No nie taka mała oszczędność :) Ja zaczełam gotować zupy na maśle lub oleju. Tak tak wiem, mięsożercy powiedzą coooooooooooooo? ale u mnie NIKT nie je mięsa z zupy i nie mam co z nim robić... szkoda mi go zwyczajne... a chłop nie marudzi, także gotuje tak :D

Ja to codziennie tracę 100 zł. Same obiady ile kosztują. Masakra. Miecho drogie, a mój mąż nie je zup i co ja mam zrobić [emoji2356][emoji33][emoji2368] 2000 zł miesięcznie na samo żarcie idzie... ludu drogi[emoji2368][emoji2368]
To prawda, u nas to samo, tez pijemy duzo soków100% i smothie gotowych (wiem lepiej zrobic samemu) to tak rsz w tygodniu robimy wirksze zakupy za ok 350 zl plus codziennie mniejsze to tak roznie w granicach 40-100zl...a gdzie reszta 🤷‍♀️

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja jestem tylko piesi z kurczaka k mielone haha [emoji23][emoji23][emoji23] Więc też idzie trochę oszczędzić. Ale ogólnie wczoraj byłam w Mili i olej kujawski kosztuje 8 zł [emoji33] A mąż zazyczyl sobie duża milke za którą zapłaciłam 13.99! Ja pierdziele! Przegięcie jakieś. A chleb u Nas w piekarni podrożał z 2.49 na 3.29 porażka [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
Oj masakra! Mój upodobał sobie od jakiegoś czasu dietę pudełkową, więc gotujemy dla nas dwojga w weekendy, a tak to tylko dla jednej osoby więc nie jest tak źle. W dodatku ja nie jem mięsa [emoji2372] Zawsze jakaś oszczędność [emoji23]

reklama
Do góry