reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Dziewczyny a te bóle kłucia to miałyście już po owulacji? Czy zaczęły się po pozytywnym teście ciążowym?

reklama
Sodastream :) ale przy waszej ilości wody miałabyś jeden nabój na 10 dni ;)
mi to sie tylko syfon kojarzy ale jedyny jaki ja znam to taki u babci, jeszcze na naboje takie smieszne sprzed 20lat :D
Screenshot_20200219-190850_Chrome.jpeg

Sodastream :) polecam mam. Jestem zadowolona, a wodę mamy z brity i ile kasy zaoszczędzone i plastiku niepotrzebnego mniej :)
nie chce zabrzmiec jak jakas prehistoryczna osoba, ale wyjasnilabys mi dzialanie... tak mniej wiecej, tam sa jakies naboje? jesli tak to na ile wystarczaja itd... bede bardzo wdzieczna!

U nas jest od metra kwadratowego mieszkania
Wszystko drożeje w cholerę tylko pensje nie rosną. Ostatnio była podwyżka za wywóz śmieci. Nie wiem czy wszędzie są takie ceny, ale u nas za sortowane 11 zł za metr3 zużytej wody, a niesortowane 44 zł! Masakra!

reklama
Jest mega drogo. Ja np widzę różnice pomiędzy tym co było np 3 lata temu A tylko jest. 3 karta tejunspokjjie cały miesiąc zmezem przeżyliśmy za 1000 w tym było nas stać na wyjście na miasto. Teraz z takimi wyjsciami i normalnymi zakupami bez cudów, ale wiadomo każdy chce zjeść coś słodkiego, wypić dobry soczek to wydatek ok 2000 zł miesięcznie. Coraz gorzej[emoji2368][emoji2356]
Ja ci wierzę bo byłam w Polsce w listopadzie pojechałam do sklepu bo w Polsce są inne produkty wzięłam to co lubię czyli na 4dni wzięłam 8jogurtow tych moich ulubionych bio są takie deserki musy jablkowe uwielbiam je wzięłam 4 paczki czyli 8sztuk i 3x soki jakieś chipsy ciasteczka [emoji85] cukierki na wagę ja i ty kocham je w UK ich nie ma . I to była mała siateczka większość yogurt bo lubię i babka mi przy kasie 171zl a ja do niej a za co ? Hahaha ja nie jestem przyzwyczajona to tych chorych cen polskich bo ja idę tu w UK do sklepu kupuje 8 yogurt ów lepszej firmy i płace 2£ !!! 10zl na promocji tu często wcskepach są promocje lub kup 2 a 3ci weź za free lub kup dwa za pół ceny . Ja jak kiedyś wrócę do polski będę musiała zmienić swoje życie i wydatki bo tam wszystko jest za drogie .
Nie będę się tu rozpisywać ale jestem w szoku jak dziewczyny piszą ile kosztują wizyty kasy !!!!
U nas wizyty UK nawet ciuchy tańsze
Dla dzieci i niemowląt raz w miesiącu są kiermasze używane czyli rodzice sprzedają za symboliczne 2f 3f 1f zarabiste rzeczy dla dzieci . Dziecko można ubrać markowi super za śmieszne pieniądze . Szkoda gadać coraz gorzej w pl

Do góry